Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Informacje odnośnie botów

Bleach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie. Czy sprawdzacie aktualne informacje na temat botów do RS? Jeżeli wchodzicie na ich fora i sprawdzacie postępy nad updatem do bota to moglibyście się podzielić informacjami z nami. Ja gdzieś wyczytałem że update ma być 16 stycznia.

Pozdro

Homo sum; humani nil a me alienum puto. - Człowiekiem jestem; nic co ludzkie nie jest mi obce.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja szukałem informacji w google na temat "darmowych botów" i wyszukałem tyle co nic , jakiś postój teraz większość z nich ma (jak nie cała część darmowych) z powodu jakiegoś update co jest moim zdaniem dziwne i śmieszne bo jak jeden update ich rozwala to co zrobić z resztą ?

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

Mi się wydaje że był jakiś większy update bo jechałem całymi nocami kiedyś na rsbocie i jak dali nowego updata to na max drugi dzień bot działał normalnie więc osobiście polecam rsbota jak wróci rzecz jasna :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nie ma na razie żadnych botów.

Nie prawda.

Rarebot, Simba, Epicbot. Za niedługo powstanie mega dobry bot, postepy można śledzić na renatusbot.com

Opublikowano

po nuke od jagexu bo ty nie działały bo to było kilkanaście update'ow aby unieszkodliwić boty...

RsBot 4001 już jest dla script writerów ale w ciągu tygodnia będzie dla wszystkich działał normalnie :)

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

Ja grałem 3lata i wbiłem 114cmb bez bota ale może jednak spróbuję xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...