Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Battlefield 3 Ati Radeon HD 3780 Sterowniki Najnowsze

kubikolos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam skąd mam pobrać najnowsze sterowniki do karty podanej w temacie? (Radeon HD 3870 Zawsze się mylę :D). mój problem polega na tym że jak wbijam do jakiejś gry to znika mi broń i "skiny" i ktoś mi napisał żebym zaktualizowałsterowniki do najnowszej wersji. I tu mam problem.

1.Skąd mam wiedzieć jakie setery mam sciągnać specjalnie do Battlefielda ?

2.Jaką wersję sterów?

3.moja maszyna:

Windows 7 32 bit

Procesor: AMD Dual Core 3.7 GHz

Karty: ATI Radeon HD 3870 v. 1GB x2 (podwojna)

RAM: 8 GB

I co tu jeszcze ?

31270.png

KOCHAM LINKIN PARK !!!!

Opublikowano

ATI Radeon HD 3780 v. 1GB x2 (podwojna) - O stary, ta karta nie nadaje sie do bf3.

P.S PAMIĘTAJ O PREFIKSACH !

///

Dodaję

OndteAw.png
Opublikowano

@Up oj powiem ci że mam 100-150 Fpsów maksymalnie i z tą kartą nie miałem żadnych problemów w BF 3. A nowej nie che i się kupować :D więc Zostane przy tej :) Może i jest stara ale jara :)

Przed chwilą looknąłem napudełko od BF 3 i jest tam napisane:

"Karta graficzna (AMD); zgodna z DirectX 10.1 wyposażona w 512 MB RAM (seria ATI Radeon 3000,4000,5000,6000 o wydajności karty ATI Radeon 3870 lub lepszej).

31270.png

KOCHAM LINKIN PARK !!!!

Opublikowano

Nie po prostu mam maszyne i tyle gram na ultra :D Np. W CS'IE miałem 999 fpsów :D ale to inna bajka była :) a rozdzialke mam 1280x1024

31270.png

KOCHAM LINKIN PARK !!!!

Opublikowano

no to jesteś moim mistrzem jak grasz na ultra przy 100 fps. podaj całego kompa (dokładnie jakbyś mógł) bo aż mi się wierzyć nie chcę bo z tego co widzę ma trochę lepszy sprzęt i chodzi mi gorzej niż tobie :D

edit: ty masz tą kartę połączoną w CF ?

+ Daj "Lubię to" jeżeli w czymś Ci pomogłem.

Opublikowano

Nie wiem co obsługuje co nie dzisiaj robiłem reistal całego kompa nie tylko systemu i od nowa może poprawni wydajność

@sebek22 Sprawdze dzisiaj bo instalowałem wsyzystko od now ai mam tylko BF 3 mam tylko włączony origin i Mozzille :) żeby mniej obciążyć system używam Gamme Booster 3 Premium czy jakośtak :)

Windows 7 32 Bit

RAM:8 GB

Karta: ATI Radeon HD 3870 x2

Procesor: AMD Dual Core 3.6 GHz

i chyba tyle :D

DOBRA ZAŁATWIŁEM DO ZAMKNIĘCIA !!

31270.png

KOCHAM LINKIN PARK !!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...