Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zaniejszyć lagi na swojim serwerze bukkit.

mcmm31

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Śiema,dzisiaj pokaże wam jak zmniejszyć lagi na serwerze bukkit.

Link do filmu(nie mój):http://www.youtube.c...h?v=ho_aKDLh64s

Gdyby coś nie wyszło to tu macie instrukcje:

1.Pobieramy plik te pliki link: http://www.mediafire.com/?rb5apoabf14s5d9 Skan:https://www.virustotal.com/file/88feb6deaf0705b4cbe7626daaeca6e4c04372b5c1f189d28e8d16f488d418b8/analysis/1326616523/

2.Otwieramy i niezamykamy

3.Otwieramy swój folder z serwerem i szukamy folderu ,,plugins'' i go otwieramy.

4.Teraz otwieramy pobrane archiwum winrara/7 zip-a wchodzimy w folder Plugins no-Lags

5.Kopiujemy całą zawartość(folder NoLagg i plik java NoLagg) do folderu plugins i możemy się cieszyć serwerem bez lagów.

Zbieram + :D

PS:Komentarz dla was tak nie wiela znaczy a dla mnie jest podpowiedzią jak zrobić lepszy TuT

Opublikowano

@mcmm31

Zrobić ci tuta jak korzystać z słownika, lecz się z analfabetyzmu człowieku. Proponuję zaprzestać tworzenia tutków, a czas zyskany poświęcić na częstsze chodzenie do szkoły.

07919872454565140601.png

Opublikowano

@mcmm31

Zrobić ci tuta jak korzystać z słownika, lecz się z alfabetyzmu człowieku. Proponuję zaprzestać tworzenia tutków, a czas zyskany poświęcić na częstsze chodzenie do szkoły.

Chciał bym zobaczyć twoje tematy cwelu :angry:

Opublikowano

Tutków nie tworzę bo mi to nie potrzebne... nie potrzeba mi uwielbienia przez nie. Co napisałem możesz łatwo sprawdzić, wejdź w profil i tam masz moje tematu, moje posty. I nie schodź do tak niskiego poziomu bo będę zmuszony zrobić to samo.

07919872454565140601.png

Opublikowano

Tutków nie tworzę bo mi to nie potrzebne... nie potrzeba mi uwielbienia przez nie. Co napisałem możesz łatwo sprawdzić, wejdź w profil i tam masz moje tematu, moje posty. I nie schodź do tak niskiego poziomu bo będę zmuszony zrobić to samo.

To po co wogóle mnie komentujesz???Jak ci się nie podoba to nie czytaj.Zrobiłem to dla graczy którzy mają słaby komputer,chyba że jesteś jednym z nich???!!! B)
Opublikowano

Komentuję, by przywrócić takich ludzi jak ty do porządku...

"

Zrobiłem to dla graczy którzy mają słaby komputer,chyba że jesteś jednym z nich???!!!"

Chwalisz się? Tak to czuć, że jesteś lepszy bo masz lepszego kompa?

07919872454565140601.png

Opublikowano
wogóle

Śiema

swojim

Wiesz co, pozostawiam ten komentarz, abyś lepiej nowych tutów nie pisał, bo to co robisz to jest całkowita żenada ...

No i z tego co wiem nie jesteś pierwszą osobą, która opublikowała NoLags na tym forum.

Co się tyczy ortografii :

obrazkowy_slownik_ortograficzny_dla_dzieci_0_b.jpg

• 4 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...