Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Joystick w NFS World

hokage112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie jak grac na joystick-u w ta gre !? kiedys widzialem na okienku logowania pisalo ze mozna grac na joystick-u slyszalem tez ze mozna grac na kierownicy ale musza byc tylko z logitech-a a ja nie mam kierownicy z logitech-a ;D ale mam jakis joystick z Logitech-a (Logitech attack 3 ) nie ma takiego czegos w opcji jak CONTROLLS ;/ Jezeli ktos z was gra na joysticku lub czym kolwiek ;D niech napisze jak to podlonczyl z gory dzieki .

Problem nm 2 ! :}

Od jakiegos czasu jak odpalam trainera Nie pamietam jaki to ale jest on w temacie BOT + DOTATNI <czy jakos tak > dzialal od jakiegos czasu wy farmilem ok 6 mill ;p ale od jakiegos czasu wyskakuje mi problem typu "NOT RESPONDING" I jest APP CRASH mialem tak wczesniej ale robilem tak ze jak mi wyskakiwal ten blad to usuwalem trainera i sciagalem od nowa .. niestety juz mi tak nie dziala .. a zaczelo mi sie tak robic od kad zaczolem robic reklamy za boosty ;p nie wiem moze to tylko przypadek ze w tym samym czasie mi przestalo dzialac ;p . Usunolem CheatEngine bo ten trainer przez cheatengine dziala . Odinstalowalem cheatengine i zainstalowalem od nowa ale niestety ten sam blad . Jezeli nie zrozumieliscie nic z tego co napisalem to moge dac Ss-a ;] . Sorki troche pisze na szybko . Pozdrawiam !

169048.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...