Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Citizens 1.1.3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam problem z tym pluginem. Moge tworzyc npc wszystko na adminie lecz zwykli gracze nie moga nic robic. Handlowac naprawiac itemow. Pokazuje sie im you no have permission. Serwer jest na craftbukkit-1.0.1-R1 a permission to v. 1.2 dla craft bukki. Proszę o pomoc ;]

Opublikowano

Musisz dodać Permissions. lap tuta :

http://www.mpcforum.pl/topic/481978-tut-wszystko-o-citizens/page__fromsearch__1

Opublikowano

Ściągnijcie jeszcze raz, możliwe że już poprawili

http://forums.bukkit.org/threads/fun-citizens-v1-1-3-human-npcs-for-bukkit-1-0-1-rb.7173/

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

Mialem taki sam problem musicie otworzyć to Winrarem '' to '' tzn Citizens.jar i zmienić Default OP na Default True Licze na Like ;P

Opublikowano

Mi to pomogło.Jeżeli nadal nie będzie działać mogę przesłać mój Citizens gdzie wszystko działa.

No z simple region Market niestety nie pomogę . Citizens ogarniam prawie w 100% Wiec jezeli są problemy to PW :)

PS: Spróbuj zrobić tak jak z Citizens

Opublikowano

"For permissions you need a permissions plugin that works with Bukkit's permissions API (aliasSuperPerms)"

Tak pisze na stronie głównej :P Czyli że chyba będzie trza pobrać to nowe :P Bo jak wchodzę na "Permissions 3.1.6" to pisze INACTIVE ! kurcze.

@up

Działa działa, dodam że trzeba otworzyć citizens.jar, potem editować plik konfiguracyjny, zjechać na dól i tam zmienić :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...