Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Propozycja drzewka polskich czolgow

kamikadze160

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oto moja propozycja drzewka polskiego.

Nazwy czolgow zebrane ze strony:http://ww2drawings.j...hers/Poland.htm

1.TKS 20mm

2.PZInz 130

3.7TP

4.10TP----------- 4.9TP--------5.Sherman VC FireFly

5.T34/76

6.T34/85

7.14TP

8.Cromwell IV

9.IS-2

10.25TP

Grafiki na podanej przezemnie stronie.

Liczby oznaczaja tier.

Komentujcie.

kszafranski16.png

POMOGŁEM DAJ LIKE

Opublikowano

Według twórców gry polskich czołgów jest za mało, mogą pojawić się jako premiumy. Słyszałem tez o drzewku międzynarodowym-są szanse że jeśli takowe się pojawi zobaczymy polskie czołgi.

Poza tym część czołgów przez ciebie wymienionych już jest w grze. Wiem że m3 stuarty są dwa ale dublowanie kolejnych maszyn?

Opublikowano

To raczej powinny być polskie czołgi(a takowych zbyt wiele nie ma) a nie jakieś "zapożyczone" z innych krajów więc raczej nie. Może tak jak mówi Crisp jak będzie drzewko międzynarodowe to tam jakieś polskie czołgi.

Opublikowano

Mają zrobić chyba drzewko europejskie, ale nie jestem pewien. Znalazły by się tam czołgi polskie i inne z europy

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Opublikowano

is2 jest polski ? lol a co do tematu: jak wprowadzili francje to czemu nie polske lub inny kraj ;) prwnie wiele krajow pisze z prozba o dodanie ich czolgow wiec jak naprawde chcemy miec swoje czolgi to jak najwiecej osob musi miec udzial w tej sprawie

jeszcze zalwazylem ze francja ma 18czolgow a my 22 napewno kazdy ma wiecjej ale ja poruwnalem z str z tematy i z gry

Opublikowano

1.TK-3

[Lights-Mediums]

2.Renault R35

3.PZInz130

4.Vickers 6t Mark E Type B

5.T34/76 Model 1943

6.T34/85 Model 1944

7.Sherman VC Firefly

8.Cromwell IV

[Lights-Medium-Heavy]

2.TKS

3.TKS 20

4.TP4

5.7TPjw

6.10TP

7.PT-76

8.14TP

9.25TP

10.IS-2

[TD]

2.TKD

3.TKS-D

4.ISU-122s (lub premium TD)

[sPG]

2. ASU-85 (lub premium SPG's)

Premium:

5.9TP

Polska swoich czołgów ma max. na 1.5 drzewka, ale inne państwa zrobiły czołgi tylko dla polski więc można je uznać za nasze

NAJLEPSZE DRZEWKO WYŚLE DO WARGAMING I NA ICH FORUM

1213o.jpg

Opublikowano

No to mi tu idealnie pasuje drzewko Europejskie, nie będzie kułutni typu: Anglia stworzyła, ale czołg jest polski ?

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Opublikowano

Czołgi produkowane przez polaków w większości miały denne działka, nic na wyższe tiery nie ma.

Opublikowano

Może nie znam się aż tak bardzo ale uważam że powinno powstać polskie drzewko i czołgi z orzełkiem (najpewniej spowodowane jest to tym że jestem Polakiem :D) gdyż Francja ma w swoich szeregach czołgi w których duży wkład mięli Niemcy a wkększość była prototypami. Może to nie czas i miejsce żeby o tym rozprawiać ale komu jak komu Francji najmniej należy się ten zaszczyt... Najmniej wojować, szybko się wycofać i skapitulować a najwięcej dostać za darmo to chyba był ich cel wojenny.

Wolałbym widzieć Czeskie tankietki lub Japońskie czołgi niż ich. A co do Europejskiego drzewka to sądzę że jest sporo fajnych czołgów innych narodowości które mogłby w nim zostać wyróżnione.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Is-2 była radziecka ale używała ją Polska. Głównie Polska miała czołgi T34-85, których było od zasrania. Tankietki nadają się na 1/2 tier. Ze względu na bardzo słabe działa. Ludzie trzeba to przeboleć zawsze można znaleźć albo samemu zrobić skin do tanków z polskim orłem... Czołgi powyżej były używane przez Polskę. Ale sama Polska robiła tankietki.

S< BFH KONTO NAJLEPSZE BRONIE

Opublikowano

Co wy z tym, że Polska używała tych czołgów? Nawet niemieccy czołgiści przykładowo jeździli T-34, a jakoś go w ich drzewku nie widzę. Wejdzie jedynie jako premiumowy przejęty czołg, ale w głównym drzewku nie będzie czołgu innej nacji.

Dobrze będzie jak w ogóle wprowadzą jakiś Polski czołg, bo drzewka złożonego z paru czołgów i tankietek to raczej nie dadzą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...