Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] kiedy zadziala pbdobot

pck101

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ma ktos jakies info, moze kontaktowal sie ktos z ekipa pbdobota kiedy on zadziala? i tak pozatym ponoc koniec bety przesuneli do 30 stycznia, wie ktos cos na ten temat?

Opublikowano

Nie wiem jak inni, ale ja nic nie wiem na ten temat.

ehhh ale nooby on nie prosi o to byscie mu mowili czy cos wiecie o tym

on chce konkretnej odpowiedzi...

do tematu

ofcialnej odpowiedzi na to pytanie nie ma wiedza tylko kumple ekipy i sama ekipa..

Opublikowano

no o to mi chodzi:) moze ktos pisal z ekipa i cos mu powiedzieli;d ja sie pytalem ich to napisali ze potrzebana to troche czasu i bylo to jakies 2 dni temu ale zadnych konkretow:)

Opublikowano

PBDO jeszcze nie dziala... slyszalem ze dzis maja uaktualnic... zobaczymy... beta sie konczy wlasnie dzis... ale koszt kupna licencji zostaje do 30 stycznia tzn. 20 euro za silvera, 60 za golda i jak dobrze pamietam 100 za diamenta czy jakos tak... silver- jedno konto bez limitu czasu... gold 3 konta i ten najwiekszy 5 kont... jak sie kupi to jest licencja dozywotnia... kwestia tylko kiedy go puszcza :) ... mam nadzieje ze dzis... pozdrawiam

Opublikowano

znalazlem takie info na forum pbdobota napisane przez moda forum wiec chyba w miare wiarygodne:)

'Nowa Wersja Bota powinna pojawic sie dzisiaj Wieczorem, w najgorszym wypadku w Poniedzialek/Wtorek .'

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...