Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dział] Eligium

Baksiu

Eligium  

33 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy doda? dzia? gry Eligium na MPC Forum?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

heheszki rejestruje sie tam a mi wyskakuje że może za pare tygodni przyjdzie mi klucz na e-mail no wtf

nie

nom a 18 kończy się CBT :D

EXPmIpC.gif

Opublikowano

W takim razie wytłumacz mi sens istnienia działu LoL.

Nie mam nic do LoLa a do pierdolenia "nie ma cheatów, nie ma działu" tak btw.

Tak

Jakby się uprzeć to do LoL'a jest zoomcheat i autoselecter. Do tego można modyfikować skiny postaci etc.

Nie daje to niby przewagi ale jest :D Pozatym LoL ftw.

Zaś co do Eligium i pomysłów dodatnia jej na początek do "Innych MMO" to jest to chybione.

Nowe działy trzeba promować tak by były widoczne. Mało kto zagląda do "innych..".

Ten dział to tak jakby cmentarzysko mpc : >

btw. nadal neutral

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Z odrobiną szczęścia otrzymasz w nadchodzą cych tygodniach wiadomość z osobistym dostępem do wersji beta.

Miła wiadomość, zmieniam zdanie na neutral.

Jest to Beta ale cóż...

btw. - Na początek niech będzie w Inne MMO, jak będzie popularność zrobi się nowy dział. ;)

@edit

JAK KTOŚ POSIADA DODATKOWY KLUCZ, PRZYJMĘ ! !

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

gra wygląda całkiem ciekawie :)

Oczywiście TAK

@@ Za kilka dni beta testy otwarte dla wszystkich !!!

Ahh można zobaczyć co to jest ;)

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Dostałem na maila 3 klucze do beta,

dałem dwa przyjaciołom i graliśmy sobie ;)

Gra jest super!

To nie zwykła MMORPG gdzie gra polega na expieniu, questach i pvp.

Są daily questy.. - zapożyczenie z WOW'a,

Track questy, questhelpery, autocontrol quest .. --- ułatwienie jakiego nigdy nie widziałem. nie spotkałem gry z tak rozbudowanym systemem questów

Mapa - oczywiście Holy zaczyna na innej czesci i Virdis tak samo... /las/pustynia. mapa jest ogromna, zapożyczone z WOW'a

Skille- level skilli wbijamy przez używanie ich np. Mag fire / firebolt - 1lvl [0/64] - 64 razy uzyjesz i masz 2lvl.

Profesje.. masakra.. najdluzej schodzi z wbijaniem ich na wyzszy lvl.. herbalism/Mining - czyli cloves i ore [iron/copper] uzbieranie jednego w wyznaczonym punkcie na mapie zajmuje ok 2,3s z czego 2 lvl wymaga uzbierania ich 200 na 3 lvl 400 itd.

Mount[jak kazdy wie z wowa ;] - dostajemy questa na 20lvlu, wykonujemy go i dostajemy jajko - czas trwania wyklucia sie mounta trwa 50min / po 50min trzeba go nakarmic i tu sie pojawia problem dostajemy 30x Junior Magic Powder aby nakarmic Mounta potrzebujemy 5x Senior Magic powder jak je zdobyc? junior Magic Powder zamieniamy na Intermidiate Magic Powder z 30 junior dostaniemy 5 intermidiate z 5 inter... dostaniemy 1 senior wiec potrzebujemy jeszcze 4 senior czyli 20 inter czyli 120 junior ;)

PvP - ppm na gracza -> dualing -> wybieramy po tym "tytul" dla przegranej osoby np. standardowo 1wsze biora wszyscy czyli : forever loser

jest tego masa.. po miesiacu gry na becie mógłbym wam opisac wszystkie questy 1-30, bohaterow.. ich skille. najlepszego tanka i dpsa...

Dodam że na becie nie bylo warow gildia vs gildia czy frakcja vs frakcja..

w takiej walce maxymalnie na polu bitwy z jednej strony moze byc 200 graczy czyli 200vs200 ;)

Tak samo gildie maksymalnie moga pomiescic 200 graczy ;)

GRA WARTA ZAUFANIA !

POLECAM !

b577e893e102f.png

Opublikowano

Gra jest fascynująca ...

Cheatów może i na razie nie ma , ale to początek gry . W ciągu 1-2msc. będzie ich pełno .

Grę polecam i to bardzo .

btw. Nie ma cheatów , ale bug może ktoś znajdzie ? Cheaty , boty , bugi !

Tak !

Opublikowano

Zmieniam zdanie i jestem na tak.

Widać duże zainteresowanie tą grą. Jestem pewna na 100%, że powstaną różne cheaty, boty, hacki etc.

Na dodatek, nie dawno została wprowadzona informacja, że gra będzie spolszczona, co za tym idzie na pewno przybędzie graczy i zwiększy się zainteresowanie nią.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...