Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Diavana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heejaa, jeśli ktoś obserwuje mój portal (wyjebane przez seldka) to pewnie wie że powoli pisze programy :P

Zrobiłem już pewien program, äPHP Przemo Version, pomagający szybciej się poruszać po przemo, a teraz stworzyłem nowy :).

Diavana - edytor tekstu.

Copy from AcantheR Projects Page

Diavana jest to edytor tekstu ode mnie, dla programistów i zwykłych użytkowników Windowsa.

Zalety Diavany:

- 4 sugerowane zapisy formatu ( Tekster, PHP , TXT , PAS ) - Funkcje formatowania (Pogrubienie, Pochylenie, Podkreślenie

(Do odczytu tylko w .tek)

- Freeware

- Mała waga programu

- Brak Instalki

Wady Diavany:

- Brak wybierania rozmiaru i koloru tekstu

- Brak wyśrodkowania etc.

Jak widzicie, Diavana ma opcję zapisywania np. w PHP oraz PAS. Pierwsze służy do tworzenia stron , portali, skryptów w języku PHP, Drugie zaś służy do pisania aplikacji w Pascalu takich jak np. Diavana.

Projekt Diavana będzie stale kontynuowany, w następnych wersjach przewidujemy wybór koloru, czcionki , jej rozmiaru oraz rozmieszczenie tekstu (wyjustowanie).

beztytuuvr3.png

Pobrać można z mojej strony... ale co tam :P Klikaj tu :P

Jak się ktoś boi to nie ściągać... chociaż nie wiem czego, a skana mi sie robić nie chce.

Piszcie komentarze i propozycje :P

17yrsqa1utxm_2daf7a3.png

Opublikowano

Oo kurde o.O , no ale mógłbym dać równie dobrze źródło :P

I tak zrobie chyba kiedyś :)

Też przeskanuje.

Poza tym raporty nie mogą być 100% miernikiem szkodliwości lub nieszkodliwości danego pliku. Obecnie nie istnieje rozwiązanie gwarantujące 100% wykrywalność złośliwego oprogramowania.

Virusscan zajęty, spróbuje później..

17yrsqa1utxm_2daf7a3.png

Opublikowano

Czemu tacy ludzie jak Seldek (większość lat 11-13) są odpowiedzialni za organizację ?

Wiesz seldek co to jest forum ? Warn za reklame forum ? Aaa. to jak już userbar jest to niee... nic, ze swojego portalu usuwam wasz button, i sam się stąd usuwam.. W takie rozpierdolniku sie nie siedzi, szkoda mi tylko że się tu marnuje:

kilo_kartofli,Wrotek,Xlife,Lord Makin i Swirek14 (moze o kims zapomnialem)

Burdel tu jak w czarnobylu. Zyskaliście jedynie logo. Powyżej wymienionym kolegom radzę się przesiąść lub stworzyć własne forum (jakbyście się zerwali razem to by wam sie udało nieźle :P ) Nara.

17yrsqa1utxm_2daf7a3.png

Opublikowano

Co do tego to masz racje !!!

Napisales

marnuje:

Nikt mnie tu nie zna pod tym nickiem ip tez duzo nie daje.Ale jesli jestes w stanie rozwinać własne forum to jestem w stanie dużo zdziałać i pomoc

Opublikowano

^_^

Powodzenia w stawianiu forum ^_^

A co do programu to całkiem fajna alternatywa dla notatnika ;)

Tylko mniej funkcji ma :P

aaa

Opublikowano
Czemu tacy ludzie jak Seldek (większość lat 11-13) są odpowiedzialni za organizację ?

Wiesz seldek co to jest forum ? Warn za reklame forum ? Aaa. to jak już userbar jest to niee... nic, ze swojego portalu usuwam wasz button, i sam się stąd usuwam.. W takie rozpierdolniku sie nie siedzi, szkoda mi tylko że się tu marnuje:

Burdel tu jak w czarnobylu. Zyskaliście jedynie logo. Powyżej wymienionym kolegom radzę się przesiąść lub stworzyć własne forum (jakbyście się zerwali razem to by wam sie udało nieźle tongue.gif ) Nara.

Ciesz się że warna tylko, mi dał od razu bana -.-.

Imo administracja powinna troche przemyśleć swoje zachowanie

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

Acanther polecam naprawdę tą lekturę Klick przeczytaj może coś zrozumiesz a może nie. A wiesz jak masz spadać to spadaj ja zatrzymywać ciebie nie będę.

Pozdr, Seldek

Opublikowano

Lol. Ale Cię teraz spieją za ten digart.

Burdel tu jak w czarnobylu. Zyskaliście jedynie logo. Powyżej wymienionym kolegom radzę się przesiąść lub stworzyć własne forum (jakbyście się zerwali razem to by wam sie udało nieźle tongue.gif ) Nara.

Znajomość regulaminu nie gryzie, w dodatku obrażasz administrację snując jakieś głupie domysły o wieku ludzi na forum, a z digarta wynika, że sam nie jesteś o wiele starszy. Dawno się tak nie zbrechtałem. ;).

Opublikowano
Brak skanu, linki zewnętrzne, użyteczność programu zerowa. Nie ma nic wspólnego z cheatami. Nie pomyliłeś for ?

To Ty ? http://acanther.digart.pl/ ?

Skan jest do Cheatów, użyteczność zerowa ? Być może, ale lepszy niż notatnik :P. Było w dziale Fan Art ale Seldek przeniósł.

PS. To ja, z 2005 roku fotka.

17yrsqa1utxm_2daf7a3.png

Opublikowano
Skan jest do Cheatów, użyteczność zerowa ? Być może, ale lepszy niż notatnik :P. Było w dziale Fan Art ale Seldek przeniósł.

PS. To ja, z 2005 roku fotka.

Zasady Ogólne, punkt 2 regulaminu.

2. Każdy plik wysyłany na forum, MUSI być wcześniej przeskanowany skanerem online na stronie http://virusscan.jotti.org/. Wyniki skanu należy zamieścić w treści posta w postaci screenshota z załączonym plikiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...