Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa mapa juz na NA

LaaW99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

18 stycznia na amerykanskim combacie zadebiutuje mapa o nazwie NEMESIS HQ mapa jest w systemie fireteam gdzie bedziemy wybijac przeciwnikow z bronia na koncu spotka nas mila niespodzianka o nazwie D.R.E.A.D ktory bedzie bossem 1102-Nowa-mapa-w-Combat-Arms-na-kt%C3%B3rej-zmierzymy-si%C4%99-z-poni%C5%BCszym-bossem.jpg

a tutaj pokaz mapki

data wydania mapy na eu nieznana;/

mam dwa nowe filmiki:D

za przejscie na hard dostajemy RED NINJATO i srednio po 400 exp

za przejscie na extreme dostajemy GOLD NINJATO i sredni po 600 exp

GOLD NINJATO ma troszke wieksze obrazenia od red ninjato

gra trwa okolo 15 minut czyli latwo sobie wyliczyc ze za 1h gry dostaniemy minimum 2k exp(pan na filmiku za 1 gre dostal 2k:D ale to na czyli nie liczy sie:D)

Opublikowano

Pewno ludzie zaczną w to nawalać jak w DT :D <-- jeśli poleci za to dobry exp ^^

na końcu pewno na bossa same rpg/lawy itd polecą :D tutaj spece nie będą koxić :)

sygnayr.png
Specjalista
Opublikowano

@2up: a może się mylisz? teraz wszyscy cisną QR na platynie to może teraz dadzą to i jak to sie dobrze ogarnie to dużo expa będzie? :>

@up na filmiku masz ravena i m32 używa typek

a na bossa idzie minigun, więc może coś się znajdzie dla speca

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

ciekawe co bd za przejscie tego trybu i na jaki okres zapewne na 1 dzien co troche glupie moze byc bo nie wiadomo ile bd twac ta gra zobaczymy z czasem co i jak nexon zawsze lubi zaskakiwac i to mozecie przyznac^^

Opublikowano

Noo, ale beznadzieja ;/

Ja nie wiem co oni z tym CA chcą zrobić.. Chyba niedługo z mieczami świetlnymi ze Star Wars będziemy biegać :(

Boże, rozumiem super żołnierz lub ninja, jakiś mutant na koniec no ale czemu jakiś statek kosmiczny/robot/ latający czołg ..

Jak dla mnie to lipny i kolejny nie udany pomysł :/

Opublikowano

Z tego co widze to będzie sie długo gralo cos typu BMoney'a.Zobaczymy co wyjdzie w praniu jakieś kolesie z Katanami lol...

A to niszczenie statku dla mnie bezsens :F

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano
18 stycznia na amerykanskim combacie zadebiutowala

brawo ! jesteś człowiekiem z przyszłości ? o.0 my mamy 14 a Ty piszesz że zadebiutowała 18 ! Weź mi powiedz jakie są ceny paliwa w przyszłości, bo nie wiem czy kupić auto z LPG czy jednak nie ...

@topic. postaram się sprawić abyśmy mogli pograć wcześniej na tej mapie ;)

EXPmIpC.gif

Specjalista
Opublikowano

@up: on padł ofiarą google translatora xD

@top: tak czy siak nie ma co narzekać bo pewnie jakiś fajny event ogarną z tej okazji

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano
Jak dla mnie to lipny i kolejny nie udany pomysł :/

Nexon fail ?

A to niszczenie statku dla mnie bezsens :F

Nexon fail ?

CA coraz bardziej chce przypominać grę A.V.A tam też w jakiejś misji na samym końcu jest boss ^^

Nexon FAIL ! ;D

Prawdę mówiąc jak czytałem CD-Actiona było że nexon bierze garściami z gier takich jak : COD,BF, .

Więc nie ma co się dziwić.

A tutaj to wziął z crysisa :D

Jak nic te nano-kombinezony.

A ninja z klimato japońskiego/chińskiego z tego ich kraj słynie , więc się nie dziwcie z tymi zamaskowanymi bobkami.

Z katany lenarta będe ich jechać ;D

Gorzej jak przez ściane te boty bd jechać ;/

A bosik ?

Leci z M32 + RPG pewnie ;D

Dobijasz z MG ;D

Chyba że ma z 1K hp x_x

Opaczymy to jak wyjdzie mapa.

Nie ma co teraz gadać że fail itp.

Bo może być całkiem fajnie , miło by było jak by leciał exp taki jak na HG za ok.25 sztabek golda ^^

EXPmIpC.gif

Opublikowano

nawet dobrze ze dodaja cos nowego. temu ktoremu sie to nie spodoba nie musi przeciez grac na tym trybie, a moze bedzie z tej okazji jakis event :D

Opublikowano

brawo ! jesteś człowiekiem z przyszłości ? o.0 my mamy 14 a Ty piszesz że zadebiutowała 18 !

;p szczesliwi czasu nie licza;d przyznaje sie nie wiem jaki byl wtedy dzien. obstawialem ze juz mapa wyszla;p

Opublikowano

zaczyna mnie to wkurwiać powoli czemu piszecie że Nexon fail. Czego by nie wprowadził wy jesteście kurwa na nie zawsze weźcie się ogarnijcie dobrze że dodają coś nowego a wy tylko że głupie i wogule. Nie chcecie grać to nie grajcie. Moim zdaniem fajny pomysł i ciesze się że dodali coś nowego i innego niż zwykle. Swoja drogą i tak pewnie będziecie na tej mapie napieprzać więc nie mówcie odrazu że coś jest bez sensu jak jeszcze tego nie spróbowaliście.

@Edit: Nie no kurwa jeszcze warna dostałem -_-"

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Opublikowano

Arg0oS...

taka już ludzka natura... tak samo było z wyglądem Facebooka... też każdy mówił że do dupy itp... a potem spokój... tak samo jest teraz z Youtubem... google zrobiło z tego badziew... tak samo z CA jest... a CA EU nie ma nic do gadania... oni tylko są od serwerów... więc jest to z góry narzucone i wasze biadolenie nic nie zmieni.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Napisałem nexon fail

Bo nexon sam niczego wymyśleć nie umie.

Owszem jest kilka trybów.

BL i DT/DF jego ok.

Ale ten tryb..

Może i ok.

Ale bardziej mi chodzi o przeciwników a nie o mapę..

x_x

Bardziej oni dziecinniej wyglądają..niż poważniej.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Zgadzam się że jest to dosyć poważna zmiana w charakterze gry ale nie skreślajcie jej odrazu

1. Nie musicie grać na tym trybie jest wiele innych

2. I tak w ca będziecie grać a nexon może tym trybem zachęci nowych graczy którzy lubią takie wynalazki z kosmosu (typu ten czołg latający)

3. Wszystko jest robione pod zysk więc i tak nikt tu niema nic do gadania

@up max każda postać w grze według mnie dziecinnie wygląda ale jest to wina silnika gry który nie jest taki jak Frostbite albo Cryengine

tutaj jest taki bardziej rysunkowy niż poważny

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Opublikowano

Powiem wam że to może być ciekawe. Jak dadzą dobry Exp i GP do tego dożucą Evencik to będe ciskał bynajmniej żeby Event wbić. A później to się zobaczy. Wyjdzie w praniu.

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Lubie grać jeszcze wszystkimi M32

Opublikowano

Mam nadzieje że wyszło im to fajnie żeby to się nie skończyło jak Desert Fox, że grali 1-2 póki dawali bronie a pózniej grały same newbie także

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...