Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk] Dwa serwery [FB], [Survival] CraftStory

flaku09

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolego twoje zarzuty sa jak by to powiedziec nic niewarte ponieważ chcialem ci przypomniec ze konflikt na servie SURVIVAL wystapił miedzy innymi dzięki tobie!!!!! Akurat bylem na servie i widzialem jak niszczyles cala mape i to ja przyzam sie napisalem Do CraftStory i byly potwierdzenia od innych graczy.

Opublikowano

Osobiście nie polecam serwera FB, brzydkie, bezcelowe budowle. Spawn znajduje się na jakiś pomoście, trzeba iść do jakiegoś ceglanego domku gdzie są tylko ogłoszenia (czyli regulaminu brak), wychodząc jest tesco o wysokości 3 kratek, wszystkie artykuły są ściśnięte pod jedną ścianą a reszta pusta, domy z cobla, desek a nawet dirtu (najwięcej z cobla), gracze w przedziale wiekowym 10-12 lat bo popełniają tyle błędów ortograficznych, że oczy bolą i nieogarnięty admin. To moja opinia :)

sygna.png

Opublikowano

wrecz przeciwnie igorlapi mi sie podoba FB nie musi sie zaczynac odrazu ze masz dzialki a poza tym na kazdym servie jest spawn i trza isc jak ci sie nie podoba to nie graj!!!!

Opublikowano

Kolego twoje zarzuty sa jak by to powiedziec nic niewarte ponieważ chcialem ci przypomniec ze konflikt na servie SURVIVAL wystapił miedzy innymi dzięki tobie!!!!! Akurat bylem na servie i widzialem jak niszczyles cala mape i to ja przyzam sie napisalem Do CraftStory i byly potwierdzenia od innych graczy.

Żal mi was, bo mapy nie niszczyłem! Daj ss, a nie osądzasz bezpodstawnie, a jeśli nawet to po co miałbym to robić?

Jeśli myślicie, że to ja mape niszczyłem to pozdro wam...

Opublikowano

dobra kolego nie kłućmy sie bo to nie jest forum do klutni tylko do publikacji servow itp.

Server jest git a jesli ty osadzasz OWNERA serva to musisz miec niezle porypane w glowie bo nie wieze zeby owner sam nisszczyl sobie servery na ktore tyle wydal.

Opublikowano

dobra kolego nie kłućmy sie bo to nie jest forum do klutni tylko do publikacji servow itp.

Server jest git a jesli ty osadzasz OWNERA serva to musisz miec niezle porypane w glowie bo nie wieze zeby owner sam nisszczyl sobie servery na ktore tyle wydal.

Nie mowie, że owner czyli CraftStory niszczył, tylko się ktoś na jego konto włamał i to robił, a wszyscy biorą mnie za winnego

Opublikowano

Nexazi, pisałem, że to tylko MOJA oparta na faktach opinia. I kup sobie słownik ortograficzny kłóćmy*, chcę*, kłótni*, wierze*, serwery* :)

sygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...