Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak przełożyć licencję.

bykuxd231

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do was pytanie kolega chcę mi sprzedać licencję KBot no GG. I on ma ja na swoim koncie i mam pytanie do was czy jest taka możliwość przełożenia licencji z konta na konto ? A jeżeli nie to może ktoś mi sprzeda licencję mam 50 zł na koncie.

New%20xd.jpg
Opublikowano

lepiej kup u ivana za ukash,20zł kosztuje licencja,a ty chcesz za 50 kupić,lepiej poczekać kilka dni i taniej kupić

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

To powie mi ktoś jak przełożyć ?

kbotik.com ,kbot.com.pl kbot24.pl,poszukaj z nimi kontaktu za 20zł zmieniają licencje

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

Najlepiej kup na Allegro np. http://allegro.pl/ukash-kazda-kwota-firma-metin-2-szybko-i2033887406.html kod UKASH o wartości ok 1 Euro czyli za ok 5zł i poproś kumpla który Ci che sprzedać KBota by Ci podał z kbot cc numer Customer account. Na stronce kbotik.com znajdziesz namiary na Iwana i innych... napisz co nich podając z jakiego ID konta na jakie ID chcesz zmienić podając jednocześnie kod ukash i po sprawie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...