Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tasker :)

Sepr0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Download:

KOD

KOD

Skan:

KOD

Myślę że zrozumieliście, do czego przyda wam się ten program. Można używać go zamiast konwencjonalnego bota, choć efekt jest o wiele lepszy łącząc te dwie aplikacje. Przy odrobinie wprawy można tak nastawić Taskera + bota, że postać w grze będzie robiła naprawdę skomplikowane operacje (np. skillowanie dwoma postaciami jednocześnie i donoszenie pokarmu/kamieni przez trzecią postać). Nie będę was jednak sprowadzał na złą ścieżkę, przejdźmy do funkcji programu.

Jak już mówiłem aplikacja jest dziecinnie prosta w obsłudze i jeśli ktoś sobie z nią nie poradzi to dobry znak, żeby "naumieć się" podstawowych podstaw j. angielskiego (typu stop, start, play, save). Nie mniej jednak skusiłem się opisać funkcje, bo i tak nie mam co innego do roboty:

post-64650-1250290545.jpg

Tak wygląda program po odpaleniu. Czerwonym kółkiem zaznaczyłem wam guziczek "Start Recording" (niebieskie kółko). Jeśli chcemy nagrać jakieś ruchy myszką lub klawiaturą, klikamy guzik i robimy tą czynność (tak, tak po prostu, np. klikamy use na jedzenie w plecaku). Teraz klikamy inny guzik, aby zakończyć nagrywanie ruchów:

post-64650-1250290605.jpg

Tak, zgadłeś, jest to przycisk "Stop" (czerwony kwadrat), który również zaznaczyłem na obrazku czerwonym kółkiem. Po kliknięciu go mamy już gotową sekwencję, która tylko czeka na włączenie. A robimy to poprzez klik na trzeci przycisk:

post-64650-1250290648.jpg

Jest to guzik "Playback" (>), który ponownie zaznaczyłem czerwonym kółkiem. Teraz, jak zauważyłeś, czynność którą nagrałeś, będzie powtarzała się bez końca.

Uwaga! Podczas działania programu nie możesz używać ani myszki, ani klawiatury! Jedyną rzeczą na co aplikacja pozwala jest wyłączenie jej, co robimy poprzez kombinację CTRL + ESCAPE!

Hasło do archiwum to "tibia_net_pl" !

[X] 50 postów

[X] 100 postów

[X] 150 postów

[X] 200 postów

[X] 250 postów

[ ] 300 postów

[ ] 350 postów

[ ] 400 postów

[ ] 450 postów

Zipmt2 : lvl 87, skile : Aura P , Szarża P , 3 stronne ciecie P , wir miecza P Berek P : ON - (nick: TheLeOn)

krolestwo: Shinso

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

PYTANKO czy da sie nastawićaby progam przeciągał mysz

sygnaturan.jpg

Sygnatura By Morcio

21571.jpg28119.png

21495.png4031.jpg

11451.png27573.png

18706.png30302.jpg

Pamiętaj jeśli pomogłem daj -

Opublikowano

było

http://www.mpcforum.pl/topic/119469-tutjak-szybko-selac-i-kupywac-itemy-tzn-yang-bugi-d/

Na dodatek czemu w metinie a nie w dobre programy??

Close

sygnacy.png

Sygnatura by dudsonowa

Najbardziej zajebisty grafik na MPC KLIK

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...