Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiesci o nowej wersji 1.4.3

musiak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Parę tygodni temu team deweloperow Soldat sie rozrósł. Dwaj panowie którzy już pracowali od dawna nad kodem serwera pracują teraz nad kodem klienta Soldat. EnEsCe i ChrisGBK przygotowują nowa wersje 1.4.3. Mój wkład będzie minimalny ponieważ jestem skupiony nad moja nowa gra link-dead. Zostało już naprawdę dużo zrobione, można sie spodziewać sporo dodatków. EnEsCe powinien wkrótce upublicznić większość zmian. Będzie na co czekać.

Marcin Marcinkowski

http://www.soldat.pl/

chcesz kopiować moje tut'ki ? kopiuj przecież ci nie zabronię

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

fajnie jak by było nowe bronie

Edit by Gonzo(16) (szkoda spammowac więc daje edita xP)

Ee lepiej jakby zostały te stare dobre bronie ;). IMO powinny być nowe tryby rozgrywki coś typu S&D (Search and destroy) lub też (Podłożyć bombe a drugi team musi ja znaleść i rozbroić bo inaczej będzie wielkie boom xP). Nie no z tym drugim to jakoś tak z CS'a mi się napisało ale fajnie by było xP, ale to co będzie to się zobaczy dopiero gdzieś na wakacjach ;).

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

@up

pomyśl ze niektóre osoby chcą wiedzieć o jakiś rzeczach a nie tylko hakować

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

@musiak tak btw to nie 1.4.3 a 1.5.0 juz jest duuzo inforacji na temat tej wersji na soldat.pl co do otwartych beta testow data jest nieznana ale soldat 1.5.0 juz jest do prywatnej dyspozycji pana EnEsCe a co do mozliwosci bedzie kompatybilnosc z TeamSpeak pokazywanie ile kto razy capnol etc wiec czekam

PS. mam nadzieje ze warna nie dostane

Znawca
Opublikowano

Ostatni post napisany został 19 dni temu...

A poza tym 1.4.3 też miał być, tak samo jak 1.5.0, odświeżasz stare tematy, ale popatrzyć na inne to się nie chce co? A poza tym Musiak w innym temacie napisał, że jeszcze ta nie wyszła i wyjdzie 1.5.0. Ale rzeczywiście nie będzie 1.4.3. Moim zdaniem jednak temat do zamknięcia :P

Opublikowano

ok closed

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...