Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 SG

Mrozix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej mam pytania odnośnie Metin2 SG. A więc w jakim królestwie gra najwiecej polaków. Czy dziala sposob na sm przez aol. Jakieś nazwy polskich gildi i czy ktos mógłby mi pomóc na poczatku czyli eq na 1 lvl.

Opublikowano

Shinsoo i Jinno, tam gra najwięcej polaków. Jeżeli chodzi o jakiś aol to nie wiem, nie mam pojęcia, 1 raz o takim czymś słyszę.

Jeżeli chodzi o nazwy gildii to mam jedną ale na końcu języka, jak mi się wspomni to dam Edita ;]

Bądź dobrym człowiekiem, kliknij symboliczne Lubię To! A będziesz wiedział, że wykonałeś dobry uczynek :D:D:D

Opublikowano

W więc tak... Polecam grać w Jinno tam gra pełno polaków oraz gildia bodajże NieKsuj lecz grałem tam rok temu więc nie jestem pewny czy dalej istnieje. Co do aol to był bodajże jakiś ulepszacz... Dodanie albo zmianka bonu lub PD dokładnie nie pamiętam ale tak coś mi się nasuwa na język.

Members | ProUser | Gold Member

Opublikowano

Najwięcej polaków gra w shinsoo gilda nazywa się Ecstasy czy jakoś tak ale przyjmują od 30 lvl'a nie pomogą ci z eq na 1 lvl bo dożo graczy prosiło o eq po czym przestawali grac i ludzie byli stratni sposób na sm działa i można na tym spokojnie zarobić na eq +9 do 20 lvl w kilka minut. wystarczy zrobić trochę sm kupić rady pustelnika lub perły i selnac komuś w grze.

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

spróbuj tym

http://www.mpcforum.pl/topic/483962-tut-darmowy-dozywotni-vpn-usa/

byc moze nie spelniasz warunkow do otrzymania Sm

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...