Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] pad ps3

Invinoos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio mam problem z padem , prawy analog ostatnio odmówił posłuszeństwa w grach Fps .. ( chce leciutko przesunąć analogiem celownik na wroga , przesuwa się o wiele dalej .. )

Czy opłaca się wydawać 160 zl na orginał ?

Chciałem sobie dziś kupic Battlefield 3 ale chyba mi nie starczy :angry: :angry: :angry: <_< -.- 8S :unsure: , + do tego nowy pad :angry: :angry:

Chciałbym sobie kupić pada w cenie 80-90 zl orginał lub inne

i nasuwa mi się pytanie .. jakie są rużnice między orginałem a padem innej firmy

Proszę uzasadniać swoje odpowiedzi :)

Opublikowano

Orginalny pad warzy wiele mniej i jest wiele lepszy i wygodniejszy

bardziej trwały itd..

ja polecam kupić już ten oryginał bo nie ma sensu wydawać jakieś 30zł na szajs i tak za 2 dni się zwali

nie reklamujemy yt.

Opublikowano

nowy oryginalny pad za 30zł? hahaha litośc...i to jest taki sam bubel jak te kolorowe za 69zł które nie są oryginalne gdyż Sony robiąc kolorowe pady robi je przeźroczyste...

oryginalne nowe dualshock 3 sixaxis to koszta zaczynające się od 150zł / wiadomo zdarzy się i nie raz taniej

opłaca się wydać taką kasę bo masz gwarancję na to że pad posłuży Ci przez kilka lat, oczywiście jak się nim nie rzuca po pokoju po przegranym meczu ;)

różnic aż tak dużych nie ma, zależy też jakiej firmy ten pad, jak jakieś Logitechy i inne znane markowe firmy to raczej będzie ok, firmy typu noname radzę odpuścić

jak chcesz sobie kupić pada nie od Sony i to w jakiejś przystępnej cene to ówcześnie radzę go zabrać do rączki i pomacać, musisz wiedzieć czy pad będzie CI dobrze leżał w dłoni bo od tego zależy komfort grania

jeśli posiadasz pada od PS2 i masz przejściówkę do komputera to możesz też podłączyć go do PS3, będzie działał z tym że nie współgra z każdą grą i czasami są poprzestawiane guziki

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Według mnie na podróbę szkoda kasy. Co z tego że wydasz około 200 zł, ale wiesz że ci się po miesiącu nie rozwali. Jeśli chcesz mieć naprawdę chcesz mieć świetnego pada to dokup sobie co niego różne gadżety np. nakładki na klawisze R2 i L2 żeby ci się z nich palce nie zsuwały oraz nakładki na gałki dzięki którym będziesz mogł lepiej panować nad kursorem ( celownik ).

speedmilosz

Opublikowano

@UP

Mam swojego pada od roku i NIC się z nim jeszcze nie stało. Upadł mi kilka razy, ale wszystko jest ok. Warto kupić oryginała

Wróciłem ;]

Opublikowano

Nawet tanio pada orginalnego na allegro znalazłem 110 zł xD jutro będę go trzymał w swoich łapkach .

dzięki za opinie :)

// Closed.

//Rudi

Chciałbym zauważyć, że nie piszemy jako ktoś z administracji, gdyż jest to traktowane jako podszywanie się.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...