Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Nie moge włączyć gry.

tegor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pewien problem...

Ostatnio formatowalem komputer ale pare metków przeniosłem na dysk d(zewnętrzny ,przenośny)...

Dzisiaj naszla mnie ochota zagrania sobie ale gdy wlaczam metka pisze takie cos:

LOG:

Sorry ,Your system does not support 3D graphics,

please check your hardware and system configeration

then try agian.

Dodam iż sciagnalem specjalnie polskiego metka zeby sprawdzic czy tam dziala(ja chcialem sobie pograc tylko na prywatnych).Wiec wrzucilem do tego moda i luncher servera i wyskakuje to samo...

Dodatkowo prosilbym zeby mi ktos dal jakis fajny client na ktorym moglbym sobie grac na serverach prywatnych hamachi ,bo oczywiscie do dedyków bd sciagal clienty.Prosze o szybka pomoc bd +/- jak kto woli

Aha i przed formatem wszystko dzialalo.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Jak napisałeś powyżej, formatowałeś kompa, więc jeśli masz XP to zainstaluj Service Pack 3, jeśli to nie pomoże to reinstal metka, jeżeli nadal Ci to nie pomoże napisz na PW, spróbuję Ci pomóc!

Pozdrawiam.

Bądź dobrym człowiekiem, kliknij symboliczne Lubię To! A będziesz wiedział, że wykonałeś dobry uczynek :D:D:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...