Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] KBot 5.76 działa

ingbank

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No pobrałem juz i wypakowałem i co teraz ? Jak włączam odrazu kbota to wyskakują mi jakieś komunikaty i cos sie samemu włącza jakiś program . ale daje wszędzie ok lub krzyżyk. Gdy juz jest włączony ten kbot to wpisuje login hasło ,key i mi nic nie wyskakuje czemu już ponad 15 min. proszę niech ktoś da odpowiedz lub instrukcje na pw jak to uruchomić by działał.

Opublikowano

trzeba samemu kod wpisać a nie kopiować, też miałem tak właśnie przy sprawdzaniu licencji

Zarabianie w internecie - chętny? Pisz ?

Opublikowano

Lepiej zmień nazwę tematu na NIE DZIAŁA

podałeś swoje hasło ale ty już wykorzystałeś na tym koncie licencje i nam to podajesz

nie reklamujemy yt.

Opublikowano

POLAND ja wpisuje sam i dalej mi nie działa

może mi ktoś pomóc nie wiem co jest !

Jak odpalasz Kbot'a masz 2 okna z botem i Kbot CC (czy jakoś tak) Na dole masz Server JID itd... Wchodzisz w Register. Rejestrujesz się następnie podajesz passy w zakładce User/PIN. Potem u góry Klikasz Refresh i logujesz się w Kbot'cie

Opublikowano

POLAND ja wpisuje sam i dalej mi nie działa

może mi ktoś pomóc nie wiem co jest !

kup sobie kbota a nie dupe zawracasz, nie nasza wina że Ci nie działa, może źle coś robisz

Zarabianie w internecie - chętny? Pisz ?

Opublikowano

A ja mam takie pytanko gdzie sprawdzic ID po rejestracji na jabberze?

Nie w tym temacie... w jabber nie sprawdzisz swojego ID nooo może login masz taki sam jak ID konta w DO bo tak jest zalecane. A tak serio to o co Ci chodzi ?

Opublikowano

witam

kolo 15 Kbot dzialal teraz sie chcialem zalogowac i pokazuje mi checking license lub checking license error.Licencje mam wazna poniewaz kupilem miesiac temu i jescze mam 4000 dni wazna sprawdzxalem w zielonej strzalce.

Opublikowano

Jak wpisujecie kod to wpisujcie go małą literą kboti-stheb-estda-rkorb-itbot przy kopiowaniu nie chciał działać ani jak ręcznie wpisywałem go dużą literą

Opublikowano

prosze kazdego kto chce plusika lub like jak to mowicie to podajcie mi info o biobotku czy dziala albo cos lub kbotka na dluzej niz 24h bez kupywania licencji. Ale forum zabrania piratcwa wiec.poprosze wszystko na = [email protected]

Pomoglem daj LIKE IT ;]

kbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

Biobot nie działa i już pewnie nigdy nie zadziała a "cracka" do kbota nie ma

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

Crack do kbota jest , może nie ma go tutaj ale znalesc go bardzo łatwo. I to na wersje 5.76.

Co do biobota , nie jest już aktualizowany , nie działa i działać nie bedzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...