Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] KBot 5.76 działa

ingbank

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem tak ze na Biotku smigalem smialo przez 14 miechow i 1 konto aby poszlo dostalo warna i BP mi je zabralo. List do supportu i pl i niemieckiego i nic konta niema. Na sk2 teraz jade i aby warna dostalem ale to dlatego ze boxy i alienki jechane byly caly czas biotek jest czysty jak uzywasz go aby do bicia alienkow bo boxie niewidki zbiera. Piotreks34 jakbys mogl mi tego cracka wyslac na maila bylbym ci bardzo wdzieczny i like oczywiscie dostaniesz ;]

Pomoglem daj LIKE IT ;]

kbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

Crack do kbota jest , może nie ma go tutaj ale znalesc go bardzo łatwo. I to na wersje 5.76.

Co do biobota , nie jest już aktualizowany , nie działa i działać nie bedzie.

Po co komu crack do cracka?? I to jeszcze kbot jest prawie darmowy, bo cena u ivana jest śmieszna.

Opublikowano

Proszę o podpowiedź jak odpalam kbota wyskakuje mi okno License Key i nie wiem co tam wpisać.

Mosisz przepisac kod ktory podal nadawca tego tematu pamietaj aby usunac spacje na samym poczatku jak kopiujesz kod

Po co komu crack do cracka?? I to jeszcze kbot jest prawie darmowy, bo cena u ivana jest śmieszna.

tak tylko ze niestety kontaktu z ivanem niemam i 18lat niemam wiec przelewow z konta nie moge robic

Proszę o podpowiedź jak odpalam kbota wyskakuje mi okno License Key i nie wiem co tam wpisać.

tutaj masz kod do tego okienka:

kbot

i-STHEB-ESTDA-RKORB-ITBOT

Pomoglem daj LIKE IT ;]

kbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

Help gg 8141302 nie wiem co zrobić włączyło mi się takie cóś http://imageshack.us...93/11111gm.png/ help !!

1. Nacisnij Register i zarejestruj sie na "jabber.org" potem zaloguj w tym oknie co masz na ss z mailem i haslem ktore podales przy rejestracji na jabber.org

i wlacz od nowa Kbotka ;]

Pomoglem daj LIKE IT ;]

kbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

A ile dokladnie kosztuje to moze kupie u niego zamiast na allegro. Bo na allegro 60zl psc a i mozna placic psc??

Pomoglem daj LIKE IT ;]

kbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

No i się stało kbot wykrywalny zostałem zbanowany przeż BP konto zablokowane do 18.01.2012 zabrali mi prawie wszystko. Kur............................waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jego mać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...