Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack] BF_P4F [Aim-B0T | ESP]

sich

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Status: DETECTED

=====================

- Aim-bot

- ESP

- PBSS Blocker

=====================

=====================

Odpal Gre

Inject/Wstrzyknij przez Winject do BFP4F.exe

Graj

Numlock - 0 - Menu

Numlock - 1-2-3-4 - ON/OFF Option

Active Aim - Klawisz [V]

------------------------------------------------

Download: http://www.4shared.com/rar/uSsbJvZi/TBV4.html

Scan: https://www.virustot...sis/1326502345/

Kocham mpcforum.pl!!!

bar.jpg

18706.png

e62kd4.gif

20972.gif

Opublikowano

Status: UNDETECTED

=====================

- Aim-bot

- ESP

- PBSS Blocker

=====================

=====================

Odpal Gre

Inject/Wstrzyknij przez Winject do BFP4F.exe

Graj

Numlock - 0 - Menu

Numlock - 1-2-3-4 - ON/OFF Option

Active Aim - Klawisz [V]

------------------------------------------------

Download: http://www.4shared.c...472/TBHC1S.html

Scan: https://www.virustot...sis/1326502345/

Tutaj pisze ze wykryto wirusa
Opublikowano

O co chodzi z tym wirusem? Na skanie wykrylo

Cos na temat ACTA.

Sa 4 osoby, a, b,c i d.

Osoba A jest na nie dla ACTA, osoba B jest kumplem A ale nie ma zielonego pojecia o co w tym chodzi, mniejsza o to, tez jest na nie, osoba C to rodzina A, wiec czemu by nie zaprotestowac przeciwko ACTA, D to przyjaciel wszystkich osob, i nie wypadaloby byc za wprowadzeniem ACTA.

1/4 osob nie ma zielonego pojecia o ACTA.

Opublikowano

Już pisałem że nie działa na fullscreen, a co do cheata wszystko działa tylko trzeba umieć czytać... -.-

Zrozumienie tego co się przeczytało wymaga by to co się czytało było napisane z zrozumieniem.

Jak by tam było napisane Activation of aimbot albo Activate aim to bym zrozumiał odrazu.

Opublikowano

Zrozumienie tego co się przeczytało wymaga by to co się czytało było napisane z zrozumieniem.

Jak by tam było napisane Activation of aimbot albo Activate aim to bym zrozumiał odrazu.

Tam jest napisane "Active AIM Klawisz V" jesteś taki głupi czy tylko udajesz?

Kocham mpcforum.pl!!!

bar.jpg

18706.png

e62kd4.gif

20972.gif

Opublikowano

Tam jest napisane "Active AIM Klawisz V" jesteś taki głupi czy tylko udajesz?

Od głupków to możesz kolegów wyzywać. Prawda jest taka, że sam nie rozumiesz o czym mówię, ale zrobię wyjątek i Ci wytłumaczę(choć zaraz ktoś powie że jestem głupi bo to robię). Chodziło mi o to że w opisie napisałeś coś co jest nie zrozumiałe jeśli się nie wypróbuje tego. Jak byś napisał w takiej formie jak Ci pokazałem w poprzednim poście to bym nie walnął głupoty że aimbot nie działa. Dokładniej chodzi o to że jest to forma niepoprawna w języku angielskim.

Robię ten wywód tylko dlatego że na mnie wjechałeś...

Opublikowano

Zacytuje bardzo madre slowa ktore Globus mial w sygnaturze:

Nie dyskutuj z glupim. Najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu, a potem pokona doswiadczeniem...

Nie wiem jaki jest cel tej klotni ale widac ze niektore osoby nie maja co robic i wypisuja idiotyczne komentarze od glupkow tylko dlatego ze ktos ( wedlug niego ) napisal niezrozumiale opis Aimbota, no wez sie czlowieku opanuj i idz cos innego porobic, nie dziala, twoj problem, najwidoczniej ze ciemny jestes na takie rzeczy.

Cos na temat ACTA.

Sa 4 osoby, a, b,c i d.

Osoba A jest na nie dla ACTA, osoba B jest kumplem A ale nie ma zielonego pojecia o co w tym chodzi, mniejsza o to, tez jest na nie, osoba C to rodzina A, wiec czemu by nie zaprotestowac przeciwko ACTA, D to przyjaciel wszystkich osob, i nie wypadaloby byc za wprowadzeniem ACTA.

1/4 osob nie ma zielonego pojecia o ACTA.

Opublikowano

Od głupków to możesz kolegów wyzywać. Prawda jest taka, że sam nie rozumiesz o czym mówię, ale zrobię wyjątek i Ci wytłumaczę(choć zaraz ktoś powie że jestem głupi bo to robię). Chodziło mi o to że w opisie napisałeś coś co jest nie zrozumiałe jeśli się nie wypróbuje tego. Jak byś napisał w takiej formie jak Ci pokazałem w poprzednim poście to bym nie walnął głupoty że aimbot nie działa. Dokładniej chodzi o to że jest to forma niepoprawna w języku angielskim.

Robię ten wywód tylko dlatego że na mnie wjechałeś...

Kto powiedział że to angielski[uK]... może jesteś tak głupi że się nie domyśliłeś, powinieneś się domyślić nawet gdyby było napisane "aimbot - v"

jest " - " pomiędzy Aim a Klawisz, i nie jest napisane Klawiszem tylko Klawisz wiec wszystko jest ok :ninja:

Kocham mpcforum.pl!!!

bar.jpg

18706.png

e62kd4.gif

20972.gif

Opublikowano

Boże, żeś palnął taką głupotę teraz

Opublikowano

Siemanko, dawno nie grałem w BF for free i mam takie pytanie czy jest nadal coś takiego, że podmienia się plik i mamy sam wallhack? Ponieważ tylko to jest mi potrzebne do szczęścia ; p

Pozdrawiam.

Opublikowano

Siemanko, dawno nie grałem w BF for free i mam takie pytanie czy jest nadal coś takiego, że podmienia się plik i mamy sam wallhack? Ponieważ tylko to jest mi potrzebne do szczęścia ; p

Pozdrawiam.

Ten cheat, o którym piszesz to wytwór Keingera. Jak sam twórca napisał:

///Zamykam, ze względu na to że aktualnie pracuje nad nowym i zmienił się RendDx9.dll i jest inna suma MD5 i może być wykryty.

Gdy pojawi się nowa wersja, znajdziesz ją w temacie:

http://www.mpcforum.pl/topic/525015-cheat-keniger-hack-v21

Opublikowano

Zakończcie tą debilną kłótnie i powiedzcie dlaczego mi gre wywala ;D

Musisz miec NET FRAMEWORK 4 ZAINSTALOWANE......

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

pomogłem - nie zapomnij dać +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...