Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem] logowanie

GARNEG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc kupiłem BF3, zainstalowałem wszystko działa poprawnie, włącza mi się battlelog i wpisuje swoje dane i wyskakuje mi żebym kupił grę. Co mam zrobić?

Opublikowano

Podałeś swój prawdziwy wiek na originie? -,-

Procek: AMD Athlon X2 II 3.3GHz OC < do wymiany na phenoma >

RAM: 2GB DDR3

Grafika: HD Radeon 4870 1GB

Zasilacz: ATX POWER SUPPLY 420W

MOBO: Asrock N68C-S UCC

Opublikowano

Teraz mam drugie pytanie, czy loginem i hasłem z origin mogę się zalogować na stronie EA, bo mi nie wchodzi, a jak założyłem konto na ich stronie to mogę się logować do origin. Tak jakby nie działa to w dwie strony.

Opublikowano

@up Wydaje mi się że tylko w jedną tzn mozesz się zalogować na EA zresztą na battleloga logujesz się za pomocą maila którego podałeś przy rejestracji konta Origin :D Napisz do Supportu o nadanie nowego klucza.

31270.png

KOCHAM LINKIN PARK !!!!

Opublikowano

No tak, nie napisze do nich z konta na którym jestem niepełnoletni, bo nie mogę, więc napisałem z innego konta (pełnoletniego) , w którym podałem e-mail rodzica z pierwszego. Może w końcu odpowiedzą.

Opublikowano

No tak, nie napisze do nich z konta na którym jestem niepełnoletni, bo nie mogę, więc napisałem z innego konta (pełnoletniego) , w którym podałem e-mail rodzica z pierwszego. Może w końcu odpowiedzą.

Nie radze pisac im, tez tak mam, lecz odpowiedzi nie otrzymuje juz od 3 dni, lecz dzis biore telefon w rece i do nich dzwonie, tobie też tak radzę, ponieważ ich skrzynki odbiorcze sa tak zapełnione ze nie nadąrzaja odbierac.

Opublikowano

Nie pisz o nowy klucz. Bo ci to gówno da chyba że zrobisz drugie konto i tam go wpiszesz a następnie gdy ci się pojawi aktualizacja niemożliwa to plik musisz usunąć. Poszukaj jakiegoś teamtu jak to pomoże. Ja założyłem.

Opublikowano

Oni mają taki system że gdy nie masz 18lat to oni wtedy ci nie aktywuja gry.

Czyli zrob drugie konto i wpisz tam :D

COUNTER STRIKE:GLOBAL OFFENSIVE

Opublikowano

No bo musisz na 2 koncie napisać wiek +18 i pisać do nich o nowy CD-KEY podając im stary. Będziesz miał problemy bo bd ci gadali że jest używany na innym koncie. I najlepiej napisz im też że chcesz przenieść grę na 2 konto żeby nie reinstalować

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...