Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metoda Nussa

`Reebok4Fun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam 16 lat mam troche zapadnieta klake piersiowa lejkowata

dodam ze lewa strona jest wieksza od prawej

w czerwcu mam miec operacje nie mam zadnych uciskow na pluca ani nic operacja mozna powiedziec bedzie plastyczna

Lekarz mowil mi ze do domu wraca sie po 3-14 dniach zalezy od stanu mam pytanie odnosnie stanu po operacyjnego

czy gdy sie obudze pierwszy raz po operacji bede czul mocny bol ? czy on jest naprawde duzy ?

lekaz mnie uprzedzal ze to bolesne ale nie wiem w jakim stopniu niestety, po ilu dniach od operacji bede mogl spokojnie wstac na nogi i pojsc zrobic sobie kanapki , usiasc na komputer , pojsc do ubikacji ?

Najbardziej obawiam sie tego ze gdy obudze sie i zobacze te wszystkie kabelki podlaczone do mojego ciala to wpadne w histerie...

Juz gdy bylem w gabinecie doktora i rozmawialem z nim o operacji uzgadnialismy termin to zrobilo mi sie slabo i prawie zendlalem ...

Opublikowano

ja jak mialem operacje to przez 5 dni wgl nie moglem wstac taki bol do lazienki mnie braly lekarki na wozek i wiozly mnie do srodka one wyszly i radz sobie sam..

przez 5dni gralem na laptopie ogladalem filmy wiec szybko zlecialo i bolu tak nie czuje sie jak cos robisz

ZBIERAM PLUSY +

Opublikowano

Zgaduje ze bedzie podawana narkoza + ewentualne znieczulenie. Po narkozie bedziesz odczuwal zmeczenie i bedziesz ospaly ,bol moze byc odczuwalny w malym stopniu (na poczatku) bo zalezy kiedy sie znieczulenie skonczy.

Mozliwe ze cos przekrecilem ;p

61093c6efb.png

Opublikowano

Gratuluję debilnego pomysłu . To ,że masz taką klatkę to jest to od urodzenia ,bo żebra się tak formują. Ja bym nic nie robił bo nie wiadomo co z sercem. Na twoim miejscu ruszyłbym dupę na siłownie / basen i zakrył to jakoś.

Mam podobny problem i nawet przez myśl mi nie przeszło iść na operację ;O

Opublikowano

Gratuluję debilnego pomysłu . To ,że masz taką klatkę to jest to od urodzenia ,bo żebra się tak formują. Ja bym nic nie robił bo nie wiadomo co z sercem. Na twoim miejscu ruszyłbym dupę na siłownie / basen i zakrył to jakoś.

Mam podobny problem i nawet przez myśl mi nie przeszło iść na operację ;O

Jestes idiota to wada genetyczna basen silownia nic tutaj nie dadza w najgorszym wypadku bedzie niewydolnosc i ucisk na serce

jakis glupi random z dzialu rappelz ma byc madrzejszy niz chirurg haha

Opublikowano

Narkozę dostaniesz przez kroplówkę a znieczulenie zastrzykiem

chyba przekręciłem ale tak jest ;)

ZBIERAM PLUSY +

Opublikowano

Narkozę dostaniesz przez kroplówkę a znieczulenie zastrzykiem

chyba przekręciłem ale tak jest ;)

Czytalem ze gosciu dostal znieczulenie zeby go pozniej kregoslup nie bolal

czy wtedy igle wbijaja w plecy czy jak ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...