Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] BLOCKED - LOVE :)

p0ma1sters

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MAM PYTANIE OCZYWISCIE JUZ WYSLALEM TICKETA I DLUGO CZEKAM NIECIERPLIWIE I JUZ TRACE NADZIEJE I TAK SOBIE MYSLE CZY JAK NP NYGDY CHYBA ZADNEJ PREMI ANI G1 NIE KUPILEM TO ONI MI TAK CZY SIAK JEST MOZLIWOSC ODBLOWANIA BRAK HAKOW !!!!!!!!

TYLKO NIE PISCIE MI CIERPLIWOSCIII !!!!!!!!!!!!1111

BO JA JEJ NIE MAM ;/

Błędy to moja specjalność
wiec prosze bądz mily nie zwracaj na to uwagi
:D

GG 10083301

Opublikowano

Co do ticketów pomyśl że muszą przeczytać ponad 10 tys listów . Też wysłałem i moge czekać i z tydzień aby tylko oddali stracone dni premki oraz broni .

A co do sygnatury dla rmcf każda sygnatura jest zła bo RMFC1902 to ... ( można wstawiać epitety)

3007.jpg
Opublikowano

dlaczego wy sami siebie oszukujecie? piszecie ze nieuzywaliscie a mi sie wydaje ze 80% tego forum uzywa i bedzie uzywac hackow -.-

a ja takze jestem za tym ze BANA nie ma za nic. na moim noobku 7 lv uzywalem hackow zombi opk etc. a na mojej glownej postaci nigdy nie wlaczalem hackow. i moral jest taki ze 7 lvl zostal zbanowany a glowna postac dalej smiga ;-)

Opublikowano

Teraz mają tyle zgłoszeń że ponad tydzień możesz czekać. A jak jeszcze masz mały level + nigdy nie kupiłeś premki czy G1, to pewnie Cię oleją ;)

@kondziu7: Czyta się regulamin a nie RMCF'a czepia. Maksymalne wymiary to 800px szerokości i 200px wysokości -.-

Opublikowano

Teraz mają tyle zgłoszeń że ponad tydzień możesz czekać. A jak jeszcze masz mały level + nigdy nie kupiłeś premki czy G1, to pewnie Cię oleją ;)

@kondziu7: Czyta się regulamin a nie RMCF'a czepia. Maksymalne wymiary to 800px szerokości i 200px wysokości -.-

Ja Kupiłem sporo g1 + nie miałem żadnej premki tylko na 1/2 lvl to mnie też oleją?

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Zostało zbanowanych 10 tyś graczy, między innymi 10 kont + 70lvl. Są naprawde, ale to naprawde nikłe szanse, że kogoś z nas odbanują. U mnie też poleciał 47 lvl ale ticketa nie pisze, bo nie ma opcji że coś to zdziała.

klockilego.png
nick EUNE: the OSTR

Opublikowano

To ja powiem tak : na noob kontach 1 lvl hackowałem i sie nimi bawiłem (sprawdzałem bronie etc.) i jakoś dziwnie działają o.O Za to na koncie na którym robiłem g1 i nigdy ale to nigdy nie grałem na nim na hacku dostałem bana. Za czasów gdy były skrypty miałem kupionego famasa i adre na 60 dni oczywiście legalnie za kaske i z premką. Oczywiście po 3 dniach banned - za co ? - za SCRYPTY ! Mi się wydaje że w G1 pracuja ludzie z ukończonym żłobkiem bo to co wyprawiaja to jest totalne dno. Dlatego przesiadłem się na wr indonezja :) Wolę grać na lagach ale bez hackerów.

@Down

Ale to jest całe G1 :) Mi sie czasami wydaje że oni promują hackerów.. Raz grałem DM z Tristan'em (G1 admin) i koleś na super jumpie latał i nawet się do niego nie odezwał.. Po prostu grał dalej jak gdyby nigdy nic.

P.S Polecam WR indonezja ! :) 100x lepszy niż zjebany inter i przynajmniej można pokazać co się umie bez żadnych hackow itd.

@ Jest też opcja że po prostu chcieli odciążyć serwery bez wkładania w to kasy i inwestowania w lepszy sprzęt ^^ Jak teraz brat wbił to zero lagów :D - przypadek? ^^

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Lol on na hakach na jednym koncie i nie dostal bana a na nim wszystko robil bronie sprawdzal i itd

a na jego 2 koncie z g1 ban !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Porombana sprawa !!!!!!!! Nawed moderator Kubek dostal bana !!!!!!!!!!!!

Błędy to moja specjalność
wiec prosze bądz mily nie zwracaj na to uwagi
:D

GG 10083301

Opublikowano

@Up Proszę Cię kup słownik...

PS Dostał bana słusznie ile trzeba razy Ci to pisać? masz aż takie Uro? Co prawda większość dostała bana niesłusznie w tym ja :D na 1 Lv xD

//Na przyszłość. Nie upominamy użytkowników o ortografie. ||Epean

1316854236-U173186.png

By Siema Heniu

Pomogłem? jebnij lajka!

Opublikowano

Zajebiste uczucie kiedy człowiek dostaje dopiero co nowego kompa, ma zamiar wrócic do wr i widzi, że dzieci płacza, bo dostali bana :). W koncu cos robia :)

10 more

Opublikowano

Dostałem odpowiedź od G1 i napisali, że używałem funkcji osób trzecich i konto zostało zablokowane na zawsze i nigdy nie zostanie odblokowane

Czytaj tu :

Greetings kosik123456 !
Thank you for contacting War Rock Customer Support team. We appreciate you taking the time to contact us.
According to our logs, this account has been found using illegal third party tools. Please note that this a delayed ban based on these logs. Third party tools are detected daily and logged. A delayed ban means that the account in question has been logged to be banned at a later date. This account will be permanently closed.
Please make note that under no circumstance will this account be re-opened as it has violated War Rock Terms of Use. To review the War Rock Terms of Use, visit http://www.gamersfirst.com/terms_of_use.php.
Regards,
GamersFirst Customer Support
http://www.gamersfirst.com

sybga.png

Jeśli Ci pomogłem daj Lubię to :)

Opublikowano

@Up

Buahahahahhaha :D

Oni są pojebani :D jak mi to chujstwo wyskakiwało jak miałem kasperskiego włączonego :D wprowadzili jakiś shit i bany dają :D

Debilu oni jasno napisali, że używał nielegelnego oprogramowania, inaczej mówiac haxów i za to dostal bana. Ogarnij dupe

// Nie obrażaj użytkowników || Epean

// A on wyzywa innych ludzi, z tymże nie z tego forum. Może dla niego też warna?

10 more

Opublikowano

Ja mam 28 lvl kupiłem gdzieś hhmmm 2800 G1 i 2 premki silver na 30dni to mnie chyba nie oleją :D?

Nick: k1ller4man Looknij na warrock stats

up9019.jpg

Opublikowano

@up

I tak oleją ;)

Dla "MoneyFirst" liczą się tylko pieniądze a nie gracze.

Ja miałem 41 lvl, kupione 2k g1, kupionny gold 30, silver 30.

sybga.png

Jeśli Ci pomogłem daj Lubię to :)

Opublikowano

Mi odpisali:

po angielsku:

It was our pleasure to assist you in resolving your case. We have now closed this case and hope that it was resolved to your satisfaction. If you have further issues with this case in the future, please reply to this email and we will do our best to continue to assist you.

Greetings gamer!
Thank you for contacting War Rock Customer Support team. We appreciate you taking the time to contact us.
According to our logs, this account has been found using illegal third party tools. Please note that this a delayed ban based on these logs. Third party tools are detected daily and logged. A delayed ban means that the account in question has been logged to be banned at a later date. This account will be permanently closed.
Please make note that under no circumstance will this account be re-opened as it has violated War Rock Terms of Use. To review the War Rock Terms of Use, visit http://www.gamersfirst.com/terms_of_use.php.
Regards,

po polsku:

Było nam bardzo miło, aby pomóc w rozwiązaniu sprawy. Mamy już zamknięty tej sprawie i mam nadzieję, że podjęto decyzję o Państwa zadowolenie. Jeśli masz jakieś problemy z tą sprawą w przyszłości, należy odpowiedzieć na ten e-mail, a my dołożymy wszelkich starań, aby kontynuować, aby pomóc.

Pozdrowienia dla graczy!
Dziękujemy za skontaktowanie Rock klienta wojny pomocy technicznej. Dziękujemy za poświęcenie czasu na kontakt z nami.
Według naszych dzienników, to konto zostało znalezione przy użyciu nielegalnych narzędzi firm trzecich. Należy pamiętać, że opóźniony zakaz w oparciu o te dzienniki. Narzędzi firm trzecich są wykrywane dziennie i zalogować.Opóźnione zakazu oznacza, że ​​danego konta został zapisany być zakazane w późniejszym terminie. To konto będzie zamknięte na stałe.
Prosimy pamiętać, że w żadnym wypadku nie będzie to konto być ponownie otwarte, ponieważ naruszył Regulamin War Rock użytkowania. Aby przeglądać Warunki War Rock użytkowania, odwiedź http://www.gamersfirst.com/terms_of_use.php.
Pozdrawiam,

1324718344-U297077.png

by SopherPRO

Opublikowano

każdy to dostał

Napisałem na forum warrocka coś takiego

Harry's works looks that ...

Crtl + C >>> Crtl + V >>> Crtl + V >>> Crtl + V >>> Crtl + V >>> Crtl + V >>> Crtl + V >>> Crtl + V >>> Crtl + V >>> Crtl + V >>> Crtl + V >>> Crtl + V >>> Crtl + V >>> Crtl + V >>> Crtl + V >>> Crtl + V >>> Crtl + V >>> Crtl + V >>> Crtl + V >>> Crtl + V >>> Crtl + V >>> Crtl + V >>> Crtl + V >>> Crtl + V >>> Crtl + V >>> Crtl + V >>> Crtl + V >>> Crtl + V >>> Crtl + V >>> Crtl + V >>> Crtl + V >>> Crtl + V >>> Crtl + V >>> Crtl + V >>> Crtl + V >>> Crtl + V >>> Crtl + V >>> Crtl + V >>> Crtl + V >>> Crtl + V >>> Crtl + V >>> Crtl + V >>> Crtl + V >>> Crtl + V >>> Crtl + V >>> Crtl + V >>> Crtl + V >>> Crtl + V >>> Crtl + V >>> Crtl + V >>> Crtl + V >>> Crtl + V

Well all admins have legit players in bottom .

Po tym poście ten temat usunięto wraz ze wszytkimi postami nie ma go w archiwum ...

Więc to chyba prawda że mają nas w pośladkach ; ]

3007.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...