Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] cod mw3 laguje w polowie gry

prazek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Dzis zainstalowalem cod mw3 dziala wszystko ladnie do 30-45 min potem zaczynaja sie lagi a gdy wylacze coda i wlacze znowu moge grac

mysle ze to nie wina sprzetu (gram na max ustawieniach)

ps wylaczac i wlaczac coda nie chcem bo mysle ze to nie jest potrzebne jak sa inne sposoby (chyba)

Opublikowano

Ram* :4gb

Procesor* :Intel? Core i3 CPU M350 @ 2.27GHz

Karta Graficzna* :geforce 310m

System operacyjny : win 7 64 bit

Szybkość internetu : 512 kbs wiem malo ;/

chyba tyle starczy

aha gram na laptopie

Opublikowano

wiem ze laptop moze sie przegrzac ale to raczej nie poniewaz battlefielda 3 na srednich i nic nie tnie a internet to chyba nic do tego nie ma? chociaż ja sie nie znam

Opublikowano

Damcio236

Jak by laptop się przegrzewał to by w ogóle. nie pograł.

Co do tematu: Ja też tak mam czasami, a gram na PC na ustawieniach typu HIGH czasem właśnie zdarzą się lagi takie jak opisałeś i też muszę włączać grę od nowa. Polecam ci zmienić ustawienie Antyaliasing na mniejszy będą bardziej widoczne krawędzie ale powinno pomóc bo mi to zadziałało gdybyś dalej miał takie lagi no to spróbuj jeszcze zmienić Grafikę na HIGH wtedy powinno to ustąpić na 100%.

Fan Call of Duty "od początku do końca".

71177835510520465939.gif

Opublikowano

zrobilem wszystko zmienilem na najnizsze ustawienia dalej to samo potem ustawilem na maxa grajac 40 min na lagach minely lecz znowu po pewnym czasie to samo ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...