Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DC

raiven88

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

od 7 dni bot ani razu nie działał mi przez całą noc co noc dostaje DC jak expie w cave dzieje sie to przy teleportach ;/Robilem reinstal silka mam nowa wersje isro 1.87b i nowe sterowniki.Instnieje jakiś sposób na unikniecie tego DC bez clienta NO-DC ?

18abc360cc3ddc5463a9da1kg6.gif
Opublikowano

ta wypowiedz za wiele mi nie pomogła wiem ze wiele osób ma DC przy tele jak juz nie maja to niech napisza jak to zrobili ze sie nie dostaje dc przy teleportach najczesciej dostaje DC jak sie tele.z cave do hotal lub z hotan do DH

18abc360cc3ddc5463a9da1kg6.gif
Opublikowano

Ostatnio słyszałem o jakimś bagu mianowicie można komuś dc zrobić jak mu bot na repota idzie .

BEZ BOTA TO NIE ROBOTA

Weteran
Opublikowano

Wymyślił to gracz: cslukasz

Dzieje się tak bo, cfffaniaczki odkryli sposób na crashowanie ISROBOTA... gdy nasza postać idzie od Blacksmitha do Herbalista by kupić potiony, wtedy gracze dają nam Trade lub Party... Bot wtedy nie może wejsć do Sklepu i ISROBOT Crashuje sie wychodząc momentalnie do Windowsa....(ewentualnie zacina sie pod Herbalistą)

Jest na to rozwiązanie....

Wchodzimy w ustawienia Bota... w zakładke Team, tam odznaczamy "auto accept joining team", ale za to zaznaczamy "auto invite joining team" (aby mieć party)... to jeszcze nie wszystko...

Teraz musimy coś przestawić w grze:

Podczas gry Wciskamy ESC > Option > Set Game

Tam na dole odznaczamy:

"Party Invitation Allowed"

oraz

"Exchange Reqest Allowed"

Spowoduje to że, gdy ktoś zaproponuje nam party lub trade to nie wyświetli się komunikat... co spowoduje że Bot się nie Zcrashuje ani nie zatnie.... ;]

To rozwiązuje problem po częsci bo Bot jeszcze robi to samo czasami jak tylko użyje Return Scrolla i wtedy od razu sie Crashuje jak sie miasto załaduje... lecz to już chyba jakiś błąd w Bocie ;]

Dzięki i mam nadzieje że Pomoże ;]

...

• Dodaj nową pozycję...