Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Działające Boty!

AaRoN/100%

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy na chwilę obecną jest jakiś darmowy działający bot, który jest prawie w ogóle nie wykrywalny i nie potrzeba do niego licencji? Bo potrzebuję bota do zrobienia Bety bo samemu nie chce mi się robić i do zbierania boxów! Jeśli taki jest to bardzo proszę o linka, a jeśli nie ma to proszę mi powiedzieć kiedy mam się spodziewać. Miałem Ibota, ale teraz licencja jest do niego potrzebna i szukam jakiegoś dobrego bota, z góry dziękuję!

Jeśli pomogłem? Daj"Lubię to!"

Opublikowano

Witam mam pytanie jestem nowy i chciał bym zrobić jakoś skrypt za pomocą wp na zbieranie boxów bez podlatywanie. Nie mam pojęcia jak to się robi. tut widziałem ale też nie ogarnęłem proszę o szersze wytłumaczenie i może jakiś link do skryptu na zbieranie boxów bez podlatywania . Proszę o pomoc . Pozdrawiam

Opublikowano

Da się, odpowiednie pakiety przechwycasz i tworzysz skrypt w WP który będzie je wysyłać ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...