Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy!:(

AssasinPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy jeśli konto było zakładane przeze mnie(całość) czyli mam login i odp, hasła nie mam bo ktoś mi się wkradł na konto i nie wiem jak zmienił hasło, to jest możliwość odzyskania konta?? odpiszcie . dzięki

Opublikowano

napisz ktoś . daje 5* jak ktoś mi udzieli dokładnej instrukcji! przypominam, nie znam hasla;/

@EDIT sorry ale edit mi poprzednim razem coś nie zadziałał

Opublikowano

heh spoko, ale koles maila tez zmienil, to chyba juz nie da rady:( kur*a a mialem juz 15 lvl i premke 20 dni jeszcze;/ a jakis ticket mozna wyslac?? nie wiem ze zostalo shakowane konto??? jeśli się da to jak? bo przeciez nie zaloguję się na swoje acc;/ tezla masz 5 ode mnie

Opublikowano

Jeśli nie znasz passów do konta, to odp gówno dadzą. Trzeba się zalogować na G1 żeby zmienić passy za pomocą odp., a jeśli nie znasz passów, to się nie zalogujesz.

Może wyślij do K2 kod z premką, którą na koncie aktywowałeś, a może Ci przyślą passy ;)

Opublikowano

jesli ktos zmienil chaslo to nie masz szans odzyskania konta

dlatego ze nie udowodnisz k2 ze to jest twoje konto bo nie znasz chasla

a po za tym ta osoba co ci ukradla ma wieksze szanse na zatrzymanie tego konta teraz dlatego ze to on zna teraz chaslo odp do zmiany i e-mail tez jest jego

pozegnaj sie z acc

nastepnym razem nie badz taki naiwny

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Szymek nie rozśmieszja mnie;( przeczytaj 2 punkt swojego TUTKA... "zaloguj się" ... ciekawe jak ;/ a z innego konta chyba nie uznadzą mi ticketa;/:( a ten program do rozszyfrowywania hasel da mi ktos linka?? szymek i 1up macie po 5* ode mnie

Opublikowano
kup se program do rozszyfrowywania haseł... w google ;]

łamanie haseł - hmmmm brak szans - bawiłem się tym i nawet teraz mam wtyczki do programów łamiących hasła (rara, zipa, e-maila, wep i wpa, itp.) co obsługują GPU (w moim przypadku 2xati 4870) i są bardzo małe szanse na złamanie hasełka metodą brutal force - chyba że słownikową ale też wątpliwe - podejrzewam zresztą że serwerek G1 jest zabezpieczony przed atakami słownikowymi itp.

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...