Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bann- smieszne

xbravee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No uważajacie, bo odblokują 10 tyś graczy. Cwaniaki teraz wypuścili famasa na perma, w dodatku po obniżce i myślą że tym ściągną naiwniaków. Nigdy nie wydałem grosza na g1 i nie żałuję, widząc takie rzeczy jak masowe banowanie 10 tyś graczy -.-

btw. to g1 nigdy, żadnemu graczowi nie pozwoli osiągnąć 100 lvl!

@xbravee widze ze ciebie też bann dopadł :D

klockilego.png
nick EUNE: the OSTR

Opublikowano

@beznicku30

Wypierdalaj, trolu -.- Nie dość, że pisać nie umiesz to jeszcze idiotyzmy wypisujesz.Większość z nas dostała bana za nic i uwierz mi, nie popieraj tak bardzo Moneyfirsta...

@Klicki_lego.

Jakieś argumenty...

Opublikowano

Kubek dostał bana słusznie ponieważ używał dawniej hacków co zostało mu to udowodnione przez Jericho, co więcej Kubek już nie będzie modem bo G1 nie toleruje hakerstwa, zauważcie Kubek dobrze wie że dostał bana słusznie bo nawet się nie wypowiedział w oficjalnym temacie na oficjalnym forum gamersfirst. Nie pierdzielcie głupot dzieciaki że za free bana załapaliście, Jericho napisał że bany poleciały nie za czitowanie z przed 6 ostatnich miesięcy tylko nawet jak 4 lata temu czitowałeś to też mogłeś zarobić bana, a co więcej G1 zapowiedziało że to nie koniec banowania... ;>

Dla tych co nie wieżą że Kubek słusznie został zbanowany link: http://forums.gamersfirst.com/topic/245659-judgment-day

Musicie poszukać wypowiedzi Adminów: Jericho i Calosoma ;) Jak ktoś nie zna języka angielskiego polecam wziąść się za naukę a nie za czitowanie w WarRocku.

Opublikowano

Po części macie racje. Dostali bana za hackowanie. Macie też racje, że to jest jak narkotyk. I Doprowadziło to do tego, sądze, żę u większości graczy, zakładają nowe konta i dalej oszukują. Z tym małym wyjatkiem, że nic już u nich za prawdziwe pieniądze nie kupią, bo strach będzie stracić. Choć jak czytałem na oficjalnym forum warrocka, G1 w odpowiedzi na właśnie taką teze odpowiedziało, że finansowo mają się dobrze. Mimo to z pewnością odbije się im czkawką. Dlaczego hackują? Kiedy kolega zaczął grać w warrocka od razu stwierdził, że frajeem nie będzie. Co mu da, że gra fair jeśli co drugi oszukuje. Wkurwiało go, że stara się grać uczciwie a tu na room wchodzi ktoś z opk i cała przyjemność z grania pryska. Samym banowanie nic nie osiągną, należy tak zmienić grę aby wogóle nie dało się hackować, co chyba przy tego rodzaju platformie jest nie możliwe.

Opublikowano

Ja dostałem bana za nie uzywanie hacków. Napisałem do supportu i napisali,ze konto będzie nieodwracalnie zbanowane, mimo, że wydałem na konto z 5000g1 i premium 60 dni itp.

Opublikowano

@Up: Ale to ich nie obchodzi, (chociaż jeśli nie używałeś hacków to po prostu kradzież) przecież coś od nich kupiłeś ;) Pamiętaj że używanie takich programów jak GameBooster także podchodzi pod szkodliwe oprogramowanie :P

Opublikowano

Także właczanie youtube, przeglądanie na przeglądarce także podchodzi pod ten komunikat. Nie raz nie wyłączyłem warrocka i mi crashował potem... Nawet nie wiedziałem, że potem przez to mogą być problemy. Po prostu mają nas w d... i nie mam zamiaru teraz sie z nimi bawić. Jak będą chcieli mieć mniej hackerów to moim zdaniem będą mieć więcej bo wkur... fer grający gracze będą używać hacków. Ciekawy jestem czy odbanują "Kubek" polskiego moderatora, skoro on też ma bana pewnie za to samo.

Opublikowano

a ja mam takie pytanie bo widze że tu topic ogólnie o banach i boterach więc czy są w warrrocku jeszcze jakiekolwiek osoby które nie używają hacków, bo ja ostatynio grałem jakieś 2 lata temu i wtedy była już taka plaga i już nie chciało mi sie wracać do warrorck ale teraz nie mam w co grać to chciałem sprawdzić czy cały czas jest tak jak kiedyś czy jeszcze gorzej, heh.

A jeśli już to jakiego hacka polecacie najbardZIej bo jest ich dość sporo, chodzi mi o takiego za którego jest mała możliwość dostania bana.

Opublikowano

a ja mam takie pytanie bo widze że tu topic ogólnie o banach i boterach więc czy są w warrrocku jeszcze jakiekolwiek osoby które nie używają hacków, bo ja ostatynio grałem jakieś 2 lata temu i wtedy była już taka plaga i już nie chciało mi sie wracać do warrorck ale teraz nie mam w co grać to chciałem sprawdzić czy cały czas jest tak jak kiedyś czy jeszcze gorzej, heh.

A jeśli już to jakiego hacka polecacie najbardZIej bo jest ich dość sporo, chodzi mi o takiego za którego jest mała możliwość dostania bana.

Na wszystkich hackach jest bardzo wysoka możliwość dostania bana ponieważ nawet najmniejszy hack to i tak hack :)

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...