Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bann- smieszne

xbravee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem, czytałem gdzieś już o tym. No i na tym przykładzie widać całe rozgarnięcie G1. Ich super metoda zwalczenia hackerów okazała się dnem. I zamiast ich się pozbyć pobanowali legalnych graczy. Teraz jak na ironię ludzie zakładają nowe konta i w każdym roomie widać hackera. Zapewne robią to z zawiści.

Nie rozumiem administracji g1 sami sobie dołki kopią =.=

32354141673387527780.png

Opublikowano

Przecież to było oczywiste, że Kub zostanie odbannowany. Po drugie zobaczcie ile on gra > nawet 1 % nie zdobędzie w ciągu kilku dni... On ma już wy*ebane na tę grę, ponieważ i tak wszystko ma za free, a jak lvl 49+ latają z gps'em i nie potrafią normalnie grać to co on może zrobić ...

@PS nieśmieszne piszemy łącznie.

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

A na domiar złego, żeby sobie odrobić kasę za pobanowane osoby które wydały dość dużo kasy na WarRocka dali do MP Retail Famasa ! SZCZYT WSZYSTKIEGO!

@bodzio275

strona jest zamulona, a takie info, nawet jak masz bana to na stronę, możesz się logować, przecież g1 oferuje także inne gry czyż nie ?

sybga.png

Jeśli Ci pomogłem daj Lubię to :)

Opublikowano

popatrz sobie na jego statystyki... pełno jest tam gier 0 killi 0 śmierci... to są roomy opk a on był na slocie gdzie nie umierał... dlatego śmieszne jest to że na takim lvl siedział na roomie opk

@top coś na stronie się nie mogę zalogować mam nadzieje że mnie nie zbanowali

nowe acc strielock275!!!

Opublikowano

@up

Co Ty gadasz?

Jak ma 0kill i 0smierci to nie znaczy ze gral na slocie gdzie nie umieral... Po prostu w ten dzien nie gral i tyle...

Chyba ze Cie zle zrozumialem.

Opublikowano

popatrz sobie na jego statystyki... pełno jest tam gier 0 killi 0 śmierci... to są roomy opk a on był na slocie gdzie nie umierał... dlatego śmieszne jest to że na takim lvl siedział na roomie opk

@top coś na stronie się nie mogę zalogować mam nadzieje że mnie nie zbanowali

Co ty gadasz .... Wez przemyśl 2 razy zanim coś napiszesz. Kubek nigdy nie hackował, ani nigdy nie siedział w roomach OPK. Bodzio włacz myślenie jemu nie zależy juz na lvl'u dlatego wbija 82/83 kilka miesięcy...

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

Chłopaki ale to nie są bany tylko blokady kont czytałem na forum i tam pisało że ktoś się wjebał na serwer wr i dał bany

dlatego te konta niesą zbaniwane tylko zablokowane przez jakiegos hackera ale one zostaną odblokowane wkurwiłem sie też bo moje konto jest warte jakies 500 zł a

mój kumpel wyjebał na G1 1900 złotyh :angry: i muszą te konta odblokowć bo jak nie to dużo osub przestanie grać w wr i wr przestanie istnieć

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Chłopaki ale to nie są bany tylko blokady kont czytałem na forum i tam pisało że ktoś się wjebał na serwer wr i dał bany

dlatego te konta niesą zbaniwane tylko zablokowane przez jakiegos hackera ale one zostaną odblokowane wkurwiłem sie też bo moje konto jest warte jakies 500 zł a

mój kumpel wyjebał na G1 1900 złotyh :angry: i muszą te konta odblokowć bo jak nie to dużo osub przestanie grać w wr i wr przestanie istnieć

Kto Ci takich bzdur nagadal ?

Po 1 - blokada w WR = ban

Po 2 - na forum G1 pisze wyraźnie, że za bany są oni odpowiedzialni, jest to napisane w specjalnym temacie który napisał jerycho :)

sybga.png

Opublikowano

Te konta są zbanowane -.-

Była oficjalna wiadomość G1, że była masowa banacja....

osób <--- pisze się tak ;)

Wspinając się w górę bądź miły dla innych, bo możesz ich spotkać spadając w dół.

Opublikowano

trololololo jak dostaliście bana to piszcie do supporta a nie płaczcie ;P

graphic.png

Opublikowano

trololololo jak dostaliście bana to piszcie do supporta a nie płaczcie ;P

Masz racje jezus(Lol xD)niech piszą do ticketa a nie płaczą ja napisałem i teraz czekam na odp i nie płacze bo nie hackowałem =D

b.t.w

Omg weźcie to mu poprawcie bo mnie kurwica bieze papaj155 napisał "Osub" a nie "Osób" omg :P

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Masz racje jezus(Lol xD)niech piszą do ticketa a nie płaczą ja napisałem i teraz czekam na odp i nie płacze bo nie hackowałem =D

b.t.w

Omg weźcie to mu poprawcie bo mnie kurwica bieze papaj155 napisał "Osub" a nie "Osób" omg :P

Ty jesteś polonistą ? Bo moderatorem chyba nie. Każdemu się może pomylić .. każdy jest tylko człowiekiem.

Popatrz na siebie, swoją wypowiedź i pomyśl.

sybga.png

Opublikowano

Ludzie block jest dla uczciwego gracza

Wiec czemu nie lamac praw !!!!!!

Kolega jedzie na hakach od 1 juz ma 15 i dalej gra nawed bana nie dostal ;o

A my nawed nie wiemy czy konto nam sie zwruci ale to itak pikus konto nawed zarejestrowac sie nie da ( podkreslam to nie jest przeciazenie !!!!!! )

Poprostu jest zablokowany tak jak by !!!!!! Cierpliwosci !!!! i troche przerwy od grania niech w koncu krzyz odpocznie i oczy od kompa :)

Błędy to moja specjalność
wiec prosze bądz mily nie zwracaj na to uwagi
:D

GG 10083301

Opublikowano

I tak prędzej czy później odbanuja konta za dużo by stracili.

Opublikowano

Nie odblokuja kont ,..........Hakerow powiedzieli ze beda tepic , ....Haker to haker to uzaleznienie jak od alkocholu czy dostal bana na 78 lvl czy na 50 to i tak zostanie smierdzacym hakerem ( nie dostaje sie bana za Free zawsze jest przyczyna ). Nie potraficie grac normalnie to tak macie , jeszcze niech zablokuja wam na karcie sieciowej Ip i mozecie sobie po mazyc , zostana wam Warcaby :D.A pamietajcie ze w HS jest w prowadzony program Antyhakerski wy nawet nie macie zielonego pojecia o tym , jakies palanty mowia ze G1 vip haki wypuszcza by zarobic i co macie z tego ?..Same bany tepaki jestescie i tyle Aby tolko szybciej konta nabijac i Ratio miec duze , a zagraj obsrancu normalnie ciekaw jestem czy bys doiszedl do 1,20 kd ,.......kozakow jest wielu oni nie hakuja nie maja dopalaczy a pozniej Bany sie sypia i przed tym jeszcze nick name zmienia by go nie poznali . ( Jestescie skonczonymi dubkami nic wiecej sama Patologia ktora psuje gry fpp .)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...