Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ibot Problem 2012

justforbots

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Przed przedstawieniem mojego problemu chcialbym was prosic aby nikt nie wypowiedal sie w sposob "opcja szukaj nie boli" lub "popatr na tutoriale". Wszystko wykonywalem wedlug wzorow, tych z MPC jak i samego tworcy. Wiec zaczynam.

Wszystko ladnie sciagnalem tak jak chlopaki kazali. Wszstko poinstalowalem, rozpakowalem, wrzucilem do jednego foldera etc- GIT. Odpalamy Media pachera, ok wszystko ladnie pieknie, odpalam HS- dalej wszystko ladnie chodzi, odpalam bota + edx loader i tutaj zaczynaja sie schody. Przewertowalem tysiace forum i nigdzie nie znalazlem odpowiedzi (w miare aktualnej), otoz, edx loader5 zalacza sie lecz po chwili znika (wszystkie nr portow poprawnie wpisane), gdy zalacze edx loadera6 wszystko wchodzi. OK czyli jedziemy dalej z ta 6 ver. Naciskam Launch Silk wchodzi (ryj mi sie cieszy), loguje sie i dalej wszystko ladnie chodzi pojawia sie postac i nagle DC! i kaplica... Dodam jeszcze, ze w Run SRO Hackshield wyskakuje mi "Sending HS Data to... 127.0.0.1" i to wlasnie ten moment gdy dostaje DC. Juz nie wspomne gdy chcialem odpalic 2 konto na porcie 16005 wtedy wszystko mi wywala nawet clienta z HS'a.

Jakies sugestie, rozwiazania?? ;(;(

Opublikowano

Hej, to może koledzy podrzucicie aktualną wersję ibota na której to wam tak prawie śmiga. Z góry dzięki. 1.1.32. jest już nieaktualna - przynajmniej tak informuje przy próbie uruchomienia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...