Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebna krew!

F1eldo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

POTRZEBNA PILNIE KREW NA FRANCISZKAŃSKIEJ ŁÓDŹ, AB RH- LUB 0 RH-. W BANKU NIE MA ANI JEDNEJ JEDNOSTKI. O ŻYCIE WALCZY DWUDNIOWA DZIEWCZYNKA. ROZEŚLIJCIE TĄ WIADOMOŚĆ DO KOGO MOŻECIE. Tel: 603 488 959

pomozcie jej!

Opublikowano

Źle trafiłeś na tym forum jakieś 80 % to niepełnoletni , ja oddałbym ale nie mieszkam w Polsce i po 2 nie wiem jaką mam grupę krwi :D

oficjalnelogo.png

Opublikowano

wtf ? to po cholere sie odszywasz

krew można oddać gdziekolwiek ze wskazaniem dla kogo ma być przeznaczona wystarczy podać adres albo miejsce, grupa krwi nie ważna zostanie zamieniona w razie potrzeby

sam mam 0RH- i wiem jak trudno czasem dostać krew dla tej grupy

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

wtf ? to po cholere sie odszywasz

krew można oddać gdziekolwiek ze wskazaniem dla kogo ma być przeznaczona wystarczy podać adres albo miejsce, grupa krwi nie ważna zostanie zamieniona w razie potrzeby

sam mam 0RH- i wiem jak trudno czasem dostać krew dla tej grupy

coś ci chamski pocisk nie wyszedł. piszę się odzywasz, a nie odszywasz...

Opublikowano

@up

szybszy ;)

Ludzie ogarnijcie się.

Sami jakby wasze dziecko coś takiego miało pisalibyście tematy, patrzylibyście gdzie się da

więc dajcie człowiekowi przynajmniej szanse na powodzenie a nie pieprzycie o tym jak nawet

połowa tego forum krwi nigdy w życiu nie oddała.

Owszem ja również gdyż powiedziano mi że jest to dopiero od 18-lat.

To nie jest spam tylko post żeby wbić do mózgu ludziom że to nie jest

temat do dyskusji o krwi.

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano
Normalnie ? dadza ci taka sama igle i masz lipe

Nie mogą Ci dać takiej samej igły idioto. Przy Tobie wyciągają nową i dopiero się wkuwają.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Ta oddasz a pozniej zarazisz sie jakims gownianem wirusem

Zarazić to się możesz w upojną noc z dziewczyną. Nie ma szans abyś się zaraził. Każda igła po pobraniu krwi jest wyrzucana.

@topic może ktoś odda ale większość userów na forum nie ma 18 lat więc ci nie pomożemy. Najlepiej poszukaj jakiś for o medycynie. Ewentualnie zapytaj się lekarzy czy nie mogą z innego banku wziąć krwi. Chętnie bym oddał bo mam 0RH- ale brakuje mi 3 lat.

chętnie bym oddał ale mam HIVA

Współczuje :D
Opublikowano

Zarazić to się możesz w upojną noc z dziewczyną. Nie ma szans abyś się zaraził. Każda igła po pobraniu krwi jest wyrzucana.

@topic może ktoś odda ale większość userów na forum nie ma 18 lat więc ci nie pomożemy. Najlepiej poszukaj jakiś for o medycynie. Ewentualnie zapytaj się lekarzy czy nie mogą z innego banku wziąć krwi. Chętnie bym oddał bo mam 0RH- ale brakuje mi 3 lat.

Współczuje :D

Kumpel mojego ojca zarazil sie oddajac krew wirusem watraby tupy C

Opublikowano

ponad 14 l już oddałem i jakoś nawet kataru przy tym nie złapałem, a na czekoladę to spojrzeć już nie mogę

na tej samej zasadzie można zarazić się będąc tylko w samym szpitalu jak wiadomo zarazków tam masa nie wspomnę o chorych chodzących praktycznie wszędzie

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

P*erdol p*erdol nie rozumiem o co ci chodzi. Oddał zarażoną krew czy co? naucz pisac sie;D

Omg ty naprawde nie rozumisz nic ?

Dlaczego idac do szpitala ludzie szczepia sie na zoltaczke ?

dalej nie musze tlumaczyc pozdr dla kumatych

Opublikowano

krew jest sprawdzana po pobraniu i to o wiele dokładniej niż przy jakimkolwiek innym badaniu krwi

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...