Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Witam;>

VergiI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż chciałbym zacząć przygode z minecraftem i gdyby ktoś był tak miły i oświecił mnie co i jak mam zrobić.

Szukałem różnych wersji i nie udało mi się żadnej uruchomić ;/

Mi wystarczy singleplayer

Pesymista widzi ciemny tunel, optymista widzi światełko na końcu tunelu, realista widzi wyjście, maszynista widzi trzech debili na torach.

Είμαι αυτό που είμαι.

Opublikowano

Pobierz sobie tego lunchera:

http://www.mpcforum.pl/topic/481266-nowy-launcher-minecrafta-new-minecraft-launcher/

Tam przy logowaniu wybierz opcję no-premium. Następnie masz do wyboru singleplayer i multiplayer, wyvbierasz single.

1348162346-U215643.png

by Baksiu

Opublikowano

Zrobiłem tak jak na filmiku ale nie włącza się launcher.

Pesymista widzi ciemny tunel, optymista widzi światełko na końcu tunelu, realista widzi wyjście, maszynista widzi trzech debili na torach.

Είμαι αυτό που είμαι.

Opublikowano

Ściągnołem >> wypakowałem na pulpit >> zrobilem ten start.bat >> Odpalam i znika...

Είμαι αυτό που είμαι.

Opublikowano

Ale próbowałeś po prostu dać Force update i Login No-Premium ? Spróbuj tak zrobić i napisz czy masz jakiś błąd lub czarny ekran itp.

Opublikowano

Nie włącza sie okienko lanchera poprostu ...

Είμαι αυτό που είμαι.

Opublikowano

Mam najnowsze ... a co do tego ma k. dźw.?? -.-

Είμαι αυτό που είμαι.

Opublikowano

Jave nową mam a komp nawet nawet :P

Inne pliki .bat norm działają ( np z Lc albo wr)

Είμαι αυτό που είμαι.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...