Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q][PS3] Gra z ciekawą fabułą

albi19.97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a tak na serio to mam problem. Od świat mam ps3. Zrodził się jednak pewien problem.. Nie wiem jaką grę kupić.. Ważne by była smerfastyczna wersja offline, tak żeby było jak w multi ale z botkami.. Jest cod bo, a także k3:) są może jeszcze jakieś ciekawsze pozycje? Jak nie to proszę pomóżcie mi wybrać.. Będą lajki. :)

//Rudi

Regulamin, nie dajemy takich nazw tematów.

Opublikowano

to mają być tylko FPS? najlepszą fabułe od wielu lat ma tylko i wyłącznie COD:MW więc jeśli to ma być FPS to bierz najnowszego MW3

jeśli nie koniecznie FPS to polecam Red Dead Redemption, sam zakupiłem grę dopiero przed świętami i stwierdzam że póki co to był mój najlepszy zakpu od czasu jak posiadam PS3, gierka jest podobna do GTA ale tutaj wszystko dzieje się na dzikim zachodzie :)

historia głównego bohatera bardzo przyjemna i wciąga, jest masa mijsi pobocznych takich jak np ratowanie przed bandziorami spotkanych ludzi na drogach czy też odbijanie skradzionych łupów przez bandytów, można porywac ludzi i położyć ich na torach kolejnowych i patrzeć jak ładnie po nich przejeżdza pociąg ;) Gra naprawdę siwetna a jej największą zaletą jest tryb MP w którym po przejściu gry możesz jeszcze grać przez wiele godzin/dni/miesięcy, można robić z znajomym własne gangi, dla mnie gra wymiata i w tym gatunku nie ma żadnej konkurancji, nawet GTA się chowa przy tym tytule :D

819531478353821175209.gif

Opublikowano

dzięki.:) masz lajka ale nie chodziło mi o to.. Temat był inny ale jakiś jegomość go zmienił.. :/ chodzi mi o to by w grze była fajna opcja gry z botami tak jak kz3 czy black ops. Pomóżcie wybrać między nimi.. Albo podajcie ciekawsze tytuły. Chodzi o offline gra na botach. :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Osobiście, jeżeli już masz wybierać między COD:BO, a KZ3, to powiem Ci, że COD:BO.

Dlaczego?

Ponieważ COD:BO posiadam, od 2 lat, i jestem niezmiernie zadowolony z tej gry pod wieloma względami.

MP - bez tego gra nie żyje.

FABUŁA - Cud, miód

OFFLINE - to samo co na mp, ale bez realnych graczy.

Ocena 10/10 - Sam gram 80 h w MP 20 H w Fabułe, oraz pogrywam na PS3 z bratem na MP:D

Gry, łączą nie dzielą.

76561198026173698.png

Opublikowano

Ja polecam Heavy Rain.

Może nie FPS ale fabuła przednia

:)

Fabyła przednia ale gdy grę się przejdzie to już szału nie ma. Polecam bardziej assassin's creed dosyć długa fabuła i wogóle (mp żalowy)

Polecam również batmana,nowego spidermana czy uncharted. Wyborów masa np Saints row 3 Red Dead Redemption (GOTY) lub Little Big Planet.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...