Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Ban za trainer i bota

flaku09

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja nie,ale mi coś ten bot nie działa więc nie chce wracać do gry .. a tobie działa Pursuit Loader np ?:P Bo slyszalem i widzialem tez ze niektorym działa

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Pursuit Loader nie działa odkąd wproawdzili ucieczki poprzez dołączenie do nich na mapie, a nie jak policja jeździła dawniej po mieście. Bana możesz dostac za trainera, lecz jak będzie dużo reportów na Ciebie bo takim jednym reportem to oni się nie sugerują. Musi ich byc naprawdę sporo, coś ponad setka z tego co kojarzę.

Opublikowano

spokojnie i tak rzadko kto raportuje hackera, bo trzeba się natrudzic,aby to wyslac

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Car changer `a z umiarem by nie wyszło że jakimś złomem zapierdzielasz jak głupi co zaraz widać jak ktoś używa . za zBOT i sposób exp`ienia jeszcze nikt się nie skarżył .

Opublikowano

Pursuit Loader nie działa odkąd wproawdzili ucieczki poprzez dołączenie do nich na mapie, a nie jak policja jeździła dawniej po mieście. Bana możesz dostac za trainera, lecz jak będzie dużo reportów na Ciebie bo takim jednym reportem to oni się nie sugerują. Musi ich byc naprawdę sporo, coś ponad setka z tego co kojarzę.

Bzdury piszesz kolego. Dostalem bana juz na 3 konta za bota(2 mi sie ostaly jeszcze) i to nie czekalem dluzej niz 3 dni a watpie zeby przez 3 dni 100 skarg bylo na mnie :)

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Raz na parę miesięcy zdarzy się, ze może ktoś z innego kraju może was zaraportować ale tak z drugiej strony komu by się chciało więc bez obaw jedynie EA może zrobić tak abyś nie dostawał kasy i repa a, żeby ci dali bana to jest 80%.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...