Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsze auto T1

JaceX23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie jest najlepsze aktualnie auto T1 ? Mam ponad 1500 boostów i myślę jakie kupić. Jc to dobije troche boostow na ankietach więc ilość boostów nie gra roli.

Opublikowano

śmiało kupuj skyline cop, ten co jest teraz na promocji. Jest to obecnie najlepsze auto w t1:)

Nowicjusz
Opublikowano

potwierdzam, lepsze auto od silvi, najlepsze w t1. sam kupiłem za 1750boostow i nie żałowałem, teraz jest przecena to tym bardziej nie ma się co zastanawiać.

Pasjonat
Opublikowano

Dzieci, podajcie nicki a udowodnię wam że nie macie szans z silvia

zbyt duża sygnatura

Opublikowano

podaj parametry swojej silvi i staty srednia pozycje na mecie to wtedy powiem Ci czy jest sens marnowac czas na Ciebie...

Pasjonat
Opublikowano

podaj parametry swojej silvi i staty srednia pozycje na mecie to wtedy powiem Ci czy jest sens marnowac czas na Ciebie...

średnia pozycja na mecie 2 na 45 lvl, staty 284/251/332 , ścigasz się czy się wystraszyłeś?

zbyt duża sygnatura

Pasjonat
Opublikowano

mnie to obojętne, zaproś N3XI

@edit

zgadza się bachor wygrał 2 razy, na początku wyścigu jak nie ma jak zramować , wali magnes po czym spycha a jak odjedzie kawałek to znika w magicznym tempie a wcześniej nie mógł mnie dogonić.

zbyt duża sygnatura

Opublikowano

myśle że sprawa rozwiazana... camaro przeroslo silvie...

@edit hahaha znika w magicznym tempie a predkosci mniejsze od Ciebie... chcesz jeszcze raz sie przejechac? tylko że tym razem bede nagrywac swoja jazde? zerknij na staty kierowcy... twoja pozycja 2.11 moja 1.25... naucz sie jezdzic i dobierac samochody

Pasjonat
Opublikowano

raczej hax przerósł silvię

zagramy jeszcze raz tyle że na esl z anti-cheatem? Zobaczymy jaki naprawdę powinien być wynik

zbyt duża sygnatura

Pasjonat
Opublikowano

mnie? jak dla mnie porażką jest twoje zachowanie, zamiast przyznać że nie masz racji i przegrywasz wolisz się odpalić, takich ludzi powinno się tępić

@edit

nie chodzi o prędkość a o przyśpieszenie, odskakiwałeś jak na nitro po każdym zakręcie a użyłeś tylko 6 nitrr.

zbyt duża sygnatura

Opublikowano

hmm ciekawi mnie czemu nie chcesz rewanzu? tylko probujesz swoja porazke wyjasniac jakimis cheatami... jezeli nagrywanie wyscigu dla Ciebie i tak nie bedzie dowodem to zarejestrowalem sie w esl:)

Hmmm Twoja silvia z 251 przyspieszenia... genialne naprawde przy camaro z 330...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...