Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM]Metin2 Dance Party. [HD] [HQ]

71859744

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

~~Niektórzy grają dla pvp.

~~~ Inni, dla expa.

~~~~~ Poza nimi, istnieją tacy którzy grają dla zabicia czasu.

~~~~~~~ Są też grający zwykle, dla zabawy.

Ja gram dla pvp, expa, dla zabawy i dla zabicia czasu. Ale co mnie wyróżnia? Robię filmy z gry, ale nie.

Nie filmy z pvp.

Nie filmy z expa.

Nie filmy z postaci, i dla zabawy typu zabawa w dt.

Robię filmy Dance Party. Po co mi to? To moja pasja, każdy ma swoją. Uwielbiam je kręcić, obrabiać. Dla niektórych to może wydać się dziwne, ale tak już jest...To taka moja prezentacja jednego filmu, jest ich dużo więcej i ilość ciągle rośnie, ale ten uznałam za najlepsze, bo jeszcze całkiem niedawno robiłam trochę, ekhem ''mało profesionalne'' :P

1: ( Radzę oglądać, warto.;d)

Baaaardzo się starałam, zajęło mi to +5h .:x Żeby były świetne efekty, dużo scen z dużą ilością postaci i ruchy dopasowane do muzyki.

Takich filmów jest wiele, ale zauważ iż nie obrabiam w Movie Maker czy innym dziadostwie, film jest w hd full ekranie bez ''czarnych pasków'' i tp. ;>

jak oceniacie?

59374260373175191632.jpg
Opublikowano

No ten opis mnie przekonał , staraj się dalej robić fajne filmy , życze ci powodzenia , dodaj do tych tańców nagie postacie to dam suba ;d . tak żeby było ciekawiej ;]

25167105506803531859.png

"Wyjazd rzecz święta"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...