Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mój Sura WP - czy wszystko z nim w porządku?

dalir

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostałem od kolegi Sure WP i chciałbym się spytać czy ma wszystko ok:

1.Ma 48wit 50int 5sil i 3zre. Nie podoba mi się coś te rozłożenie statow. Co byście radzili mi zrobić(chyba że wszystko ok)?

2.Skille ostrze m2, zbroja 8 i reszta po 1. Jak dalej rozwinąć skille żeby dobrze expic z konia (bo w v1 się lepiej z konia expi nie? ;p) a potem (okolice 70lvl) być dobry w pvp?

Opublikowano

1. Słabe staty, zresetuj je i pakuj od nowa 2:1 int:wit

2. Zależy jaki lv, ale ostrze jest dobrze no i potem maksuj w zbroje.

Wgl skille maksuj tak: ostrze, zbroja, wir, palec. Tak się robi pod pvm, a jeśli chcesz pod pvp to zamiast wira najpierw palca wymaksuj.

Opublikowano

Możesz teraz tak dawać co do reszty skile dobre hmm do pvp słaba sura wp ale dużo zależy też od eq

Members | ProUser | Gold Member

Opublikowano

Lol pod pvm dla wp to strach musi być, zwłaszcza jak zamierzasz iść do groty lub zarabiać w dt lub dropić na metkach np. na 54lv. WP wbiłem 75 i polecam build Ostrze-Zbroja-Strach-Wir-Palec wady buildu kox pvm lama pvp. Niektórzy omijają zbrojkę, więc jak chcesz być dobry w pvp też możesz zamiast zbroji maxować rozpro << genialny skill na pvp, trzepniesz tym bodziaka i body płacze bez swojej aury i berka :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jaki reset statów jest platny przez IS co wy pieprzycie??Pigulki krwii kup za YANGI i bedzie dobrze a skille polecam ostrze zbroja palec wir palec rozpro.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

1. Słabe staty, zresetuj je i pakuj od nowa 2:1 int:wit

2. Zależy jaki lv, ale ostrze jest dobrze no i potem maksuj w zbroje.

Wgl skille maksuj tak: ostrze, zbroja, wir, palec. Tak się robi pod pvm, a jeśli chcesz pod pvp to zamiast wira najpierw palca wymaksuj.

z tego co wiem to koxa do expa robi sie tak :

Ostrze > Zbroja > Strach > Wir > Palec > Rozpro nie potrzebne do expa :) wiec jak chcesz koxa do expa nie dodawaj zadnego pkt w Rozpro

Staty najlepiej rozdaj od nowa ale zeby dac od nowa musisz kupic Zwoj z Issu ale to nie problem :) daje ci link do spisu sposobow na darmowe Smocze Monety jesli ogarniasz to nawet mozesz zdobyc w 1 dzien 70 SMow + zalezy od Farta :) po co wydawac kase..

tutaj daje Link do Spisu :)

http://www.mpcforum.pl/topic/467843-tutspis-dzialajacych-sposobow-na-darmowe-smocze-monety/

Opublikowano

1. Staty wręcz okropne , na WP to 2:1 Int:Wit , a po 90 Int. 2:1 Wit:SIła

2. Hmm... jeśli masz we wszystko po 1 to cienko , bo rozpro jest CI nie potrzebne do EXP'a. Teraz dawaj wszystko w zbroję , następnie w Palec/Strach (PvP/PvM). Wbij 75 Lv. rób DT i zarabiaj na pro EQ na PvP.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...