Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]Jak sprawdzic czy ktos wysłał na nas raporta

xXSuperClownXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,dzisiaj wam pokaże jak zobaczyc czy ktoś wysłał na nas raporta.

1.Pobieramy program stąd : http://www.megaupload.com/?d=UFCBWFBZ skan : https://www.virustot...sis/1326392763/

2.Rozpakowujemy program po czym go uruchamiamy.

3.Wyświetliła nam się kolumna, w Suspect player wpisujemy swój nick, po czym klikamy Check a następnie Check old reports.

Uwaga: jeśli obok nicku jest czerwone "kółko" znaczy że postac jest zbanowana.

4.Wyświetliła nam się "tabela" na której pisze na górze: Report duplicates, jest to tabela z naszymi raportami.Gdy klikniemy na wybrany raport jest napisane za co dostałeś raporta.Gdy obok raportu jest kłódka znaczy że raport jest zamknięty i nie dostaniesz bana.

PS.Tutorial napisany przez "PiecuPL" ja go tylko odświerzyłem i troszkę przerobiłem, znalazłem go gdzieś zagubionego . Także proszę bez zbędnych komentarzy ze ów tutorial już był.

Przepraszam że nie wstawiłem zdjęc ale nie umiałem... :rolleyes:

Opublikowano

PS.Tutorial napisany przez "PiecuPL" ja go tylko odświerzyłem i troszkę przerobiłem, znalazłem go gdzieś zagubionego . Także proszę bez zbędnych komentarzy ze ów tutorial już był.

Także bez zbednych komentarzy temat zamykam

- jest tut o tym programie

- przeróbka innego tuta ? Jeszcze warn za to powinien byc...

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...