Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WojnyGildii][TS'3][80 slotów][Frakcje][Trudna rozgrywka]

Barlots

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pograłem na serwerze 4 dni.

Moja ocena...

Serwer jest dobry. Na pewno nie bardzo dobry.

Zalety:

- Dobrze przemyślane pluginy, wszystko ładnie dobrane.

- Myślę, że założyciele ogarniają wszystko ponadto sami sobie są sponsorami, więc długo się utrzymają.

- Bardzo ciekawe rozwiązanie z brakiem diamentów, jedynie drop ze stone.

- Pojemność serwera. Brak lagów.

Wady:

- Serwer jest niestabilny, co jakiś czas następuje dc, przez które przenosi nas nie wiadomo gdzie, czasem doprowadza do straty itemów.

- Brak reakcji ze strony administracji. Doceniam to, że popołudniem jest 80+, ale o zmianę hasła na koncie proszę Was od 2 dni.

- Brak antyxraya, zupełnie psuje rozgrywkę. Zbudowałem sobie "nore" pod ziemią, okryłem ją lawą, aby xray'owce jej nie znaleźli. Guzik. Moje 4 dni roboty poszły się je***

- Administracja zajmuje się tym co jest akurat teraz najmniej potrzebne. "Aktualnie pracujemy nad forum" A co z serwerem ? Macie w nosie, że serwer dostaje dc a ludzi takich jak mnie dopada szał gdy od rana biega w poszukiwaniu 1 rzeczy, gdy już miałem zebrać trzcinę, DC. Loguje się i jestem cholera wie gdzie.

Ja osobiście nie polecam serwera, bo zobaczycie, że po dłuższej grze też doświadczycie brak antyxraya i się "zdenerwujecie", lecz serwer no przyznam mimo wszystko jest dobry.

Między bogiem, a prawdą. Serwery Survivalowe nie wymagają wielkiego wkładu administracji... Spróbujcie założyć serwer FB to pogadamy :)

Pozdrawiam i życzę rozwoju, bo zaplecze macie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...