Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy jestem bezpieczny?

dandzio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zmniejsz prędkość walenia to nie bd logać

Members | ProUser | Gold Member

Opublikowano

Ale to nie jest wina tego ze hs nie jest zablokowany do konca? bo i tak otwieram przez obejscie. Prędkość ustawiam na 180 wiec to tak troche nie duzo

Opublikowano

SH na predkosc ataku nie dziala bynajmniej mi mam tak samo jak ty tzn. mialem okolo 2 mies. temu wiec na Szybkosci ataku sie nie oplaca grac czemu? kicki to nie jest wina Hsa a jak dobrze zablokowales Hsa to nie musisz sie bac o bana ja gram 2 lata i raz dostalem bana na miesiac za moda bo kolo gma lecialem na sh :D

Opublikowano

up

Na miesiąc dziwneee :P to normalnie jak by mod nie byl prawie karany.

A czemu dmg w modzie mi nie dziala blokanie z konia dziala a ten white czy cos takiego to nie paczalem :D

Opublikowano

Jezeli chodzi o hs jestes bezpieczny. Jak dobrze zablokowales to nie powinno wyszukac. Uwazaj na ludzi bo hs nie musi Cie szukac jak zglosi Cie jakis user.

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

ja gram 2 lata i raz dostalem bana na miesiac za moda bo kolo gma lecialem na sh :D

W takie bzdury nie wierzcie. Gdyby leciał na SH koło GM, to mógłby się pożegnać z kontem oraz prawdopodobnie kontami powiązanymi. Blokadę na miesiąc daje HS, tzn. nie nakłada jej osoba, tylko automat(hs).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...