Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jaki jest najlepszy bot do tsro bo dzisiaj ściągam :) z góry dziękuje ;p

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
    a później pobije doświadczeniem"
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały
    każdą kieszeń oblężały..."

Opublikowano

to ja mam jeszcze pytanie może troch nooobski ale jak tam niema botów to dużo mniej hlv jest niż na isro??

@edit

i czy to prawda że mają banować europejskie ip bo gdzieś tak wyczytałem???

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały

Opublikowano

Mają a czy to zrobią , na razie straszą może w końcu przestaną grać tam dzieci neo .... ;/

a teraz to pożyjemy zobaczymy :)

Bot jest ibot tsro właśnie Rosire wrzucił nową wersje ale jeszcze loadera nie ma więc bota też nie ;d ale chyba na lesie będzie chodził ;p (nie testowałem)

A co hlv to same Tajwany mają 90lv+ i sosun. ale jest mniej graczy znacznie i mało umie angielski. Sporadyczne przypadki umieją ;p.

Z tego co wiem to chyba jeszcze nikt nie dostał tam bana za bota.

Ja boce i nie dostałem bana jeszcze.

Opublikowano

Dużo wyboru w botach nie ma jak na isro, są tylko dwa tajwański i nasz :D tajwański holernie drogi, a nasz darmowy.

Jak na tsro masz 52 lvl to jesteś cox, a jak masz 64 łoo to jesteś master :D 72-100 wogóle z Polski nie biegają... Bo my tylko na bocie wyciśniemy mocny lvl :D a potem kozaczymy

final-fantasy-vii-top-10-characters-20080325112110792-000.jpg

Life is brutal

Opublikowano

jeszcze jedno pytanie hmmm co angielskiego czy aż tak ciężko dogadać sie z Tajwańczykami i co do taxi czy cieżko sie wyfarmić tam na ongach do 55

zzy9.jpg

29456.jpg

Opublikowano

Ciężko jest to zależy czy coś w ogóle umie po angielsku, ale się zdarzają i pogadasz :). a co do taxi trudno powiedzieć zależy od serwa u mnie na serwie nie mam takich ogłoszeń

poczytaj na bot.com.pl tam może coś piszę gdzie jest jakieś taxi na serwie ;)

Opublikowano

a wlaśnie jest jakaś polska strona o tsro nie mówię o so.com.pl albo s-o.pl ??

zzy9.jpg

29456.jpg