Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Wywalanie podczas expienia - Glador.

Namess.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo. ;) Mam problem z expieniem na Glodorze. Mianowicie po paru sekundach walenia w moby, wywala mnie do listy serwerów. Co z tym zrobić?? Tylko na tym serwie tak mam :)

Opublikowano

Może jakieś problemy z serwerem, bądź mapą na, której grasz.

Reinstall, wyłącz antywira + zaporę systemu.., a jak nie pomoże to możesz jeszcze przeczyścić komputer za pomocą CCleanera.

Opublikowano

Mam tak w M2, dolinie i świątyni (tylko w tych miejscach expiłem). To nie problemy z serwerem, bo parę dni temu też tak miałem. Antywirka nie mam, zapora zawsze wyłączona. CCleaner'em kompa czyszczę raz na jakiś czas (ostatnio pod koniec poprzedniego tygodnia). Reinstall nie pomaga ;)

Opublikowano

Zapewne grasz na Metin2Mod - więc Moda usuń.

Jeśli nie grasz na modzie, to na prawdę nie wiem co może być przyczyną.

Bądź dobrym człowiekiem, kliknij symboliczne Lubię To! A będziesz wiedział, że wykonałeś dobry uczynek :D:D:D

Opublikowano

Reinstall, wyłącz antywira + zaporę systemu.., a jak nie pomoże to możesz jeszcze przeczyścić komputer za pomocą CCleanera.

Antywir, zapora i błędy w rejestrze to nie przyczyna kicków.

Przyczyną może być ewentualnie obciążenie łącza, rootkity, Utorrent, gg i tak dalej. Zgaduję ,że to masz powyłączane.

Jeśli gracz Daggerem lub bijesz z noży to spodziewaj się kicków, już tak jest niestety na większości privów.

Jeśli się mylę to powiedz czym grasz, jaką masz prędkość łacza i czy wyłączasz programy używające łacza takie jak wyżej + przeglądarka, skype i tak dalej.

Ten rap to inny wymiar, z kosmosu biorę każdy panczlajn,
Ciebie podobno nic nie zatrzyma? #Grawitacja
Naginam prawa, rządzę fizyką, istny Newton w wersach,
bo zostawiam Cię na glebie suko.. w cząsteczkach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...