Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Posty których nie napisałem

mario22455

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w tym temacie są posty http://www.mpcforum.pl/topic/416740-lo-jejciu/page__view__findpost__p__2965485 napisane "jakby" z mojego profilu których ja na 100% nie napisałem i hasła do konta tez nikt nie zna poza tym nie ma ich w napisanych postach na moim profilu

Czy moze ktoś mi to wyjaśnić??

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Napisz do Administratora. Może Ci powie z jakiego ostatnio IP logowano się na Twoje konto ;)

Wtedy będziesz miał pewność, że ktoś Ci na konto wszedł.

Opublikowano

Ale one nie sa wyświetlone w moim profilu w ostatnio napisanych więc to jakieś bugi są . Dalej licze na wyjaśnienie...

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Napisz do Administratora. Może Ci powie z jakiego ostatnio IP logowano się na Twoje konto ;)

Wtedy będziesz miał pewność, że ktoś Ci na konto wszedł.

Bie powie, ustawa o ochronie danych osobowych się kłania.

UP

Powtórzę - same się nie napisały więc pewnie nie pamiętasz albo ktoś zna twoje hasło, wątpie żeby się przyznał w tym temacie, więc jego istnienie jest bezsensowne.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

LoL nie rozumiesz ze one się mi nie wyświetlają jaki napisane w profilu ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...