Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Szansa na bana przy kontrolowanym FB

Calmo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Z tego co czytałem od dłuższego czasu Gmi przykładają większą uwagę na FB, przez co łatwiej wyłapać bana. Niedawno napisał do mnie GM (ale zaszczyt ^^) gdy miałem odpalonego fb, na szczęście miałem widoczny prawy kawałek metka i widziałem symbol koperty, dlatego się uratowałem. No, ale przecież koleś, który łowi od południa do wieczora rybki jest albo nienormalny, albo używa fb. Tak, więc czy przy odpalonym non-stop fb oraz ciągłym odpowiadaniu na szept Gm'a jest jakaś możliwość na bana? Czy można mnie zbanować z powodu łowienia bez przerw (ale nie łowię w nocy, tylko jak wracam po szkole)? Z góry dzięki za pomoc.

Pozdrawiam

Opublikowano

Tak, ja dostałem 3 razy już bana na fb i już nie łowie. Gm do mnie wgl nie pisał. Tylko łowie sobie, wywaliło mnie i loguje się, a tu: Konto zostało zablokowane.

Jak pisałem odwołanie to dostałem tylko że za używanie fb postacią o nicku: X na serwerze X na stałe. I tyle. Konta banowane po emailu.

Opublikowano

Dostales bana poniewaz nie zablokowales albo zle zablokowales hackshielda ja tez tak mialem ze mnie wywalilo z serwa wbijam i ban -.-. Pisze do nich odwolanie a oni mi napisali, ze hackshield wykryl i zbanowal.

Opublikowano

wystarczy nastawić na Fb wykrywacz GM z multihacka 1.8.6 i git

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

Chyba lepiej wiem co miałem zablokowane, a co nie bo ku*wa grałem na gotowcu metina i blokowałem logi jeszcze.

Po za tym jak HS zablokuje to jest na miech ban.

Opublikowano

No a jeśli mam bypassa i odpalam przez metin2client.exe(zmieniony z bin)?

EDIT: A po jakim czasie dostaje się bana tego automatycznego z hs'a? Bo używam hacków z 3 dzień i żadnego bana.

Opublikowano

ja mam to

http://www.mpcforum.pl/topic/515784-dlobejscie-hs-100-dziala-%3B/page__pid__3746006__st__90#entry3746006 

Kamwer moda i nie ma bana ;) + wykrywacz gm z multhacka

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

A jeszcze jedno, jeśli np. przesyłam sobie małże bezpośrednim handlem na inną postać (inne konto) i fb zostanie zbanowany, to drugie konto też mogą zbanować? Bo kiedyś słyszałem, że na serwerze zapisują się jakieś logi z handlu czy coś.

Opublikowano

A jeszcze jedno, jeśli np. przesyłam sobie małże bezpośrednim handlem na inną postać (inne konto) i fb zostanie zbanowany, to drugie konto też mogą zbanować? Bo kiedyś słyszałem, że na serwerze zapisują się jakieś logi z handlu czy coś.

Ja przerzucalem malze na 2 konto i nie dostalem bana.

Tylko to na ktorym FB uzywalem zostalo zbanowane.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ja dawałem przez handle małże i ban najlepiej wyrzucać na ziemie i podnosić drugą postacią

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

To samo co up, dzisiaj tez wylapalem banika za fb - 2 dni bocenia i po koncie;)

A gm pisał do ciebie? Może napisał, długo nie odpowiadałeś, wywaliło cię i dostałeś bana. Skoro jest hs zablokowany + wszystkie logi itd. to chyba nie można dostać bana tego od hs

ja dawałem przez handle małże i ban najlepiej wyrzucać na ziemie i podnosić drugą postacią

a jeśli przerzucałem eq postaci do fb (to był jakiś sura 25lvl z itemami za które trochę kasy bym dostał, więc w razie bana żebym nic nie stracił wyczyściłem go) na inne przed boceniem, to mogę dostać bana na oba konta czy liczy się to tylko gdy przerzucam itemki podczas bocenia?

Opublikowano

Jak Hs dobrze zablokowany nie można dostac bana po prostu nie odpisujesz i już

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

nie po prostu odpisać gm i już

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

Ja łowiłem 5h , ale usłyszałem bota że wołał Alarm , Alarm :) I wbijam GM nie pisze , w pobliżu go nie widzę , więc chyba na INV ( niewidzialności ) był.... Bo jak napisałem do wszystkich do GM,ów jakie są to jeden siedział więc botek działa hehe .

Opublikowano

Dobra, czyli można łowić 24/7 jeśli się odpisuje GM'owi i ma wszystkie obejscia, zablokowania logów itp.,chociaż mi się wydaję, że jeśli GM widzi nas łowiących bez przerwy to ma prawo dać bana, bo wymówka typu:"Mam 12 braci i się zmieniamy co godzinę." jest trochę mało realna.

Opublikowano

Chyba lepiej wiem co miałem zablokowane, a co nie bo ku*wa grałem na gotowcu metina i blokowałem logi jeszcze.

Po za tym jak HS zablokuje to jest na miech ban.

Nie prawda. Mi na odpisywali w zgłoszeniu że blokada jest "permanentalna".

­

Opublikowano

A jaką blokadę polecacie ? Ja mam blokadę od misiekantosa ( tą która sama się instaluje ) i dostałem bana na 3 postaciach :/

Jeszcze raz proszę o link do najlepszej blokady HS

Opublikowano

A jaką blokadę polecacie ? Ja mam blokadę od misiekantosa ( tą która sama się instaluje ) i dostałem bana na 3 postaciach :/

Jeszcze raz proszę o link do najlepszej blokady HS

Ja mam od misiekantosa i nie dostałem bana ale nie zostawiam fb na dłuższy czas samego, zawsze kawałek okienka metina mam odsłonięty i widzę co się dzieje.

PS Niedawno napisał już do mnie drugi Gm, nawet z nim trochę pogadałem xD

Opublikowano

Wczoraj sobie łowiłem i zauważyłem jak GM obok mnie stoi bo gralem sobie na innym serwie, nic nie napisal, 0 reakcji poprostu stal no to zauwazylem i wylaczylem fb i poszedlem sobie pozniej loguje sie a tu konto zablokowane, spawdzilem meial... 10 kont zablokowanych na stałe :unsure:

Opublikowano

Bo nie czytacie dokładnie wszytskich instrukcji dotyczących blokad i taki finał potem konta poblokowane. Najlepiej zrobić sobie inne konto z innym mejlem i tam odpalac FB i gm za darmo nie daje bana . Sama blokada HS i logów nic nie daje jeśli nie bedziesz aktualizował metka przez baypass to wyrywasz bana systemowego a nie od GM bo oni nie wiem jak to sprawdzają ale systemowy ban jest za nieaktualny client za kamera, FB itp

Opublikowano

Ja łowię według własnego schematu od 4 grudnia, efekt: jedno konto zbanowane tylko przez moją nieuwagę.

Więc tak:

1. Instalujesz czystego Metina(bez żadnych obejść/blokad hs,modów etc.)

2. Ściągasz Fb by ErpeL 4.2(http://www.mpcforum.pl/topic/512065-dlfb-by-erpel-42/)

3. Odpalasz Fb i włączasz Metina, kupujesz wędkę +0 i zaczynasz połowy.

Wszelkie informacje na ten temat(WAŻNE):

- testowane na Win 7 64 bit.

- koniecznie pilnuj okna!(Pewnego razu olałem sobie pilnowanie i po chwili napisał do mnie GM("halloo","jesteś",etc.), było za późno.

- nie łów nałogowo, po złowieniu 40 ryb zrób sobie przerwę na 1/2 h

- jeśli dostaniesz bana, masz duże prawdopodobieństwo, że nie otrzymasz blokady za powiązanie kont

- dlaczego wędka+0? Otóż łowi ona dużo karasi, niedużo zbędnych śmieci i częściej niż np. +5

- czas dla tej wędki wynosi: 2850;4000

- ustaw wyrzucanie farb i tego, czego nie pożądasz

Nieprzetestowane:

- auto otwieranie ryb(większe prawdopodobieństwo bana)

- wykrywacz GM

Opublikowano

Wczoraj sobie łowiłem i zauważyłem jak GM obok mnie stoi bo gralem sobie na innym serwie, nic nie napisal, 0 reakcji poprostu stal no to zauwazylem i wylaczylem fb i poszedlem sobie pozniej loguje sie a tu konto zablokowane, spawdzilem meial... 10 kont zablokowanych na stałe :unsure:

Miałeś 10 kont na jednym e-mailu czy powiązane konta też zostały zablokowane?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...