Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak zdobyć więcej BF za mniejszą cene!

DobryMudzin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tym sposobem za około 50zł (troche więcej) można zdobyć ponad 17k BF. (Płacąc Paysafecard)

1. Wchodzimy na strone http://www.ea.com/pl

2. Logujemy sie

3. Klikamy na swoją nazwe

poradnik1g.png

4. Wybieramy z tabeli "United Kingdom" (Wielka Brytania)

poradnik2.png

5. Wchodzimy na strone http://battlefield.play4free.com/en/

6. Logujemy sie

7. Klikamy "Get Battlefunds"

8. Wybieramy metode paysafecard

9. Wybiaramy oferte (Po zmianie powinna być w funtach)

(Możemy przeliczyć sobe waluty na stronie: http://kalkulator-walutowy.mybank.pl/ )

poradnik3.png

10. Klikamy "Continue to Payment Options"

11. Klikamy "Change" (jak na zdjęciu)

poradnik4.png

12. Wybieramy paysafecard, a w tabelce gdzie mamy wpisać "*Zip/Postal Code" wpisujemy 55345

poradnik6v.png

13. Klikamy "Continue"

14. Zaznaczamy "I have read and accept the Digital Services Agreement"

15. Klikamy "Place Your Order"

16. Wpisujemy kod Paysafecard i klikamy "Płatność" (8k BF powinno kosztować 25zł z groszami)

17. Jeśli wpisaliśmy kod paysafecard, na którym jest 50zł, powinno nam zostać 24zł z groszami.

18. Transakcja sfinalizowana, a my oszczędziliśmy ponad 120zł i zyskaliśmy ponad 8k BF!

Uwagi:

-Musimy doładowywać poprzez BFP4F, wychodzi o wiele taniej.

-BF będziemy mieli w BF:H oraz BF:P4F

(Moje BF, troche sie już wydało

^^)

mojebf.png

Nie zapomnij kliknąć

18674207.png

pc_Rodgerr.png
Już 3-cie lato z MPC Forum

Opublikowano

Może spróbuje .thx za info bo u googlusia trzeba było posiadać konto bankowe (nieposiadałem) za paysafecard mogę bo mam blisko ;)

@EDIT ehh jednak chyba nie działa robie wszystko tak ja piszesz w tutku ale wyskakuje to Your previously selected offer does not match your billing address' local currency. Make a new selection from one of these local offers and continue to complete your order. ;(

Opublikowano

Tak wogóle, myślę, że takie coś to podpiąć możnaby nawet. :)

Sorki, że nowy post, ale podpięcie tego tematu wydaje mi się być kluczowe.

/Wydaje mi się, że podpięcie nie jest w tym przypadku potrzebne.

Tutorial zaraz zostanie dodany do spisu, lecz jak się domyślam przez najbliższy czas napewno nie zniknie w spamie...

xamizo

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Może spróbuje .thx za info bo u googlusia trzeba było posiadać konto bankowe (nieposiadałem) za paysafecard mogę bo mam blisko ;)

Nie "u mnie" a po prostu w innym kraju. Można zdobyć BF jeszcze taniej, między innymi w Norwegi. Ładnie napisane, przejrzyście, tylko obok pierwszego SS wkradł się tekst ;)

Opublikowano

@EDIT ehh jednak chyba nie działa robie wszystko tak ja piszesz w tutku ale wyskakuje to Your previously selected offer does not match your billing address' local currency. Make a new selection from one of these local offers and continue to complete your order. ;(

Wykonuj kroki po kolei, aby uniknąć tego błędu trzeba zmienić Zip Code (Napisałem o tym)

@Up

Dzięki, cenie sobie pozytywne opinie ^_^

pc_Rodgerr.png
Już 3-cie lato z MPC Forum

Opublikowano

Mam jeszcze 1 pytanie. Czy musze KONIECZNIE robic to za 8 k bfów czy jest też możliwość zdobycia tańszej oferty w podobny sposób?

Możesz zrobić tańszą.

Opublikowano

polecam. ja robiłem paypalem.zamówiłem najpierw sobie 3290,później koledze 8750,pózniej sobie 3x3290(bardziej opłacalne niż 8750 za 1 raz) i pózniej innemu koledze za 3290 i to wszystko z 1 konta paypal :) dzisiaj jeszcze innemu koledze zamawiam 8750.

/link poza MPC

Opublikowano

Złoty Zamów mi też , A co do TuT , to warto podpiąć :)

Poczekajmy do 18 stycznia, gdy nastąpi zmiana walut i przeliczników. Może się okazać, że to zniwelują.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...