Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Czyżby koniec skryptów do WP ?

muszekphelka23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na konkurencyjnym forum użytkownik ROSCATEL - jeden z twórców skryptów pod WP zapowiedział,

że z braku czasu nie będzie pisał ich aktualizacji pod nowego klienta i zakończył grę w dark orbit.

As you can see I'm pretty busy atm and I can't manage this anymore. It's not impossible to get them work again, but I can't do this no more. I've stopped playing DO also.

P.S: Looks like when WP it's not working anymore, ppl getting angry, but if I'd manage them working, too many ppl would say it's not safe or smth like that. My advice for you is to think a bit now why do they done this update? Because of too many kerkava / merkava users ? No, because of WP. Too many ppl used WP scripts because them are safe and free. Bp realized that, even if most of you didn't think realistic even a second. So, I hope you are happy now

Anyway, I wish you all my best, and I hope you will understand my situation. Maybe one day I will start again this, but I don't think so, who knows.

Jeśli nie znajdą się programiści jego pokroju, ...czyżby to już koniec darmowych skryptów?

Opublikowano

Przesada - Ja wyrgywałem i bilem wszystkich bez wp. Gracz bez WP ale z umiejetnosciami zawsze wygra , nawet z silniejszym od siebie i bez umiejetnosci,

Ja póki co walnelem po 120k i wiecej cos wyciagnacn ie moge ;/ ale przyznam ze sa takie koxy np na 2-6 co i po 180k walą ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...