Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] lf4

kacio25

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam od kolegi informację że lf4 będzie można niedługo kupić w sklepie a we wrotach będzie lf5

na wielkanoc ma być nowy statek

//Brak prefixu.

S.

Fifa 14 :D

Opublikowano

LF-5 ? BREDNIE ! dopiero co wprowadzili LF-4 i już mają dać LF-5? gówno prawda,

brednie brednie brednie

A co ma być w zakładce W KRÓTCE tego tak do końca nikt nie wie.

Opublikowano

Nie bedzie nowego statku. A już napewno nie poto zrobili nową zakładkę.

Jest tyle dresów że statek raczej nie wyjdzie. Jedynie może być jego ulepszanie. Ja tam trzymam 2 Mln uri na to :)

To w krotce to bedzie na miarę skylabu

Opublikowano

Wirzycie byle jakiemu kapciowi ? Ludzie ...

WKRÓTCE , będzie to nowy statek o nazwie Eagle który i jest już w kodzie , i możecie zobaczyć w konecpcjach zwycięskki " Zaprojektuj swoj statek".(na yt oficjalnie od bp)

LF5? nooby

@down to bedzie statek.

Opublikowano

Statek w zakładcenie "WKRÓTCE"? Jest odpowiedni sektor do kupowania statków.. w tej zakładce bedzie cos typu skylab a nie jakis statek lub przedmiot.

Co do LF5 to gówno prawda... mało osob ma komplet LF4 i juz by LF5 wprowadzali? I kim jest ten twoj kolega że wie takie rzeczy?

Opublikowano

mój kolega jest hakerem i wkradł się do administracji i się tego dowiedział wie kiedy jest mhh i hh oraz inne rzeczy

a to że inaczej nalicza punkty powagi to jego i jego kolegów sprawka

Fifa 14 :D

Opublikowano

Wirzycie byle jakiemu kapciowi ? Ludzie ...

WKRÓTCE , będzie to nowy statek o nazwie Eagle który i jest już w kodzie , i możecie zobaczyć w konecpcjach zwycięskki " Zaprojektuj swoj statek".(na yt oficjalnie od bp)

LF5? nooby

@down to bedzie statek.

Wrzucisz może jak wygląda ten statek bo zwycięzców konkursu jest kilku....

Opublikowano

No i tu będę musiał stanać w obronie kolegi i LF5 :D

http://www.youtube.com/watch?v=HrsfX8uK8oY

Będzie to najprawdopodobniej działo na alieny a nie na graczy. Tyle dowiedziałem się od pewnych osób.

Co do zakładki "wkrótce" możliwe że pojawi się nowy statek. A to że do golca dali desingi itp co w związku z tym? Dadzą i do nowego stateczka. Wtedy wszyscy będziecie wypisywać jaki do BP pojebany itp lecz sory ale smiech mnie bierze bo pierdolą co niektórzy że jaki to BP nie dobry itp, więc po chuj gracie jak nie pasi?

Jeżeli LF4 będą dostępne w sprzedaży trzeba będzie też pomysleć o ołonach B03 bo na B02 niewiele idzie wyciagnąć. A co za tym idzie bot będzie musiał 24/7 latać non stop :D Tyle w tym temacie.

Opublikowano

No i tu będę musiał stanać w obronie kolegi i LF5 :D

http://www.youtube.c...h?v=HrsfX8uK8oY

Będzie to najprawdopodobniej działo na alieny a nie na graczy. Tyle dowiedziałem się od pewnych osób.

Co do zakładki "wkrótce" możliwe że pojawi się nowy statek. A to że do golca dali desingi itp co w związku z tym? Dadzą i do nowego stateczka. Wtedy wszyscy będziecie wypisywać jaki do BP pojebany itp lecz sory ale smiech mnie bierze bo pierdolą co niektórzy że jaki to BP nie dobry itp, więc po chuj gracie jak nie pasi?

Jeżeli LF4 będą dostępne w sprzedaży trzeba będzie też pomysleć o ołonach B03 bo na B02 niewiele idzie wyciagnąć. A co za tym idzie bot będzie musiał 24/7 latać non stop :D Tyle w tym temacie.

Uważqaj bo ci uwierze. Film zmontowany windows movie maker , kradzież intra(którą już zgłosiłem i bp podejmuuje odpowiednie kroki) , wyciniki. Zrobione badziewnym programem. FAKE.

Błagam was ludzie ! Bądźcie cicho i nie wierzcie w takie głupoty , ktore napisze byle jaka osoba !!Nie będzie żadnego LF5 , tak tak twój kolega jest hakerem pewnie ma ok 5 flaxów itd. A jam mam program Uri maker 2012 ktory dal mi miliard uridium.

Do kolegi Bomba :

0:52

@DOWN HAHAHAHAHHA i wy przyznaliscie niby BP odznake top supportu ? -.- I widzicie frajerzy ? Nawet kolega niżej przyznał mi rację iż bedzie to ten statek

Opublikowano

Dobra .... jako członek TGC ( TopGammersClub ) skorzystałem z mojej pomocny techniczej ( mam ciut inną/lepszą niż normalny gracz ) i spytałem co i jak . Więc:

1.Tak, będzie na dniach nowy statek . Nie udzielono mi informacji za co będzie można go kupić i za ile . Wiem też że będzie to statek z konkursu " Zaprojektuj własny statek" .

2. BigPoint nie ma w planach wprowadzania LF4 do zakupu "normalnego" ( hangar ) .

3. LF5 ?! Chyba macie takie coś w marzeniach ...

Kolego 2xUP ... takie coś może skleić przeciętnie utalentowany filmowiec ... Co do nowych osłon "Bo3" .... moim zdaniem są one nie potrzebne . Bo2 pochłania 80% szkód więc wychodzi na to że Bo3 pochłaniało by 90% - 95% co wychodzi na to że osłona praktycznie nie schodzi ... Chcesz mieć wystarczająco dużo osłon uciekając przed osobą napakowaną w LF4 ?! Ulepsz sobie Drony i te Bo2 czy co ty tam masz i będzie gitez majonez :)

Jak coś będę wiedział ( dostaje info wcześniej niż wy poprzez maila ) to wam dam znać. Pozdrawiam

Opublikowano

Dobra .... jako członek TGC ( TopGammersClub ) skorzystałem z mojej pomocny techniczej ( mam ciut inną/lepszą niż normalny gracz ) i spytałem co i jak . Więc:

1.Tak, będzie na dniach nowy statek . Nie udzielono mi informacji za co będzie można go kupić i za ile . Wiem też że będzie to statek z konkursu " Zaprojektuj własny statek" .

2. BigPoint nie ma w planach wprowadzania LF4 do zakupu "normalnego" ( hangar ) .

3. LF5 ?! Chyba macie takie coś w marzeniach ...

Kolego 2xUP ... takie coś może skleić przeciętnie utalentowany filmowiec ... Co do nowych osłon "Bo3" .... moim zdaniem są one nie potrzebne . Bo2 pochłania 80% szkód więc wychodzi na to że Bo3 pochłaniało by 90% - 95% co wychodzi na to że osłona praktycznie nie schodzi ... Chcesz mieć wystarczająco dużo osłon uciekając przed osobą napakowaną w LF4 ?! Ulepsz sobie Drony i te Bo2 czy co ty tam masz i będzie gitez majonez :)

Jak coś będę wiedział ( dostaje info wcześniej niż wy poprzez maila ) to wam dam znać. Pozdrawiam

Chodziło o B03 w wersji mocniejszej. Czyli B02 daje 10 tysi oslony a B03 dawała by 15. Poza tym mam wszystkie drony na max lvl tak samo z ołonami i LF4. Lecz w starciu z graczem (35LF4 full podkrętka i wszystko co mozna na wypas (kolega z klanu) mimo to zjada mnie zywcem na mapie) gdy 2 takich siądzie na tobie nie pozostaje po tobie nawet plama na mapie. Przy ok 3 bańkach osłony możesz się jeszcze pobawić. :)

@up Jezeli chodzi o ten filmik to większość statków jest z innej gry BP :D

4112421483.png

Pomogłem? Daj "lubie to"

Powróciłem do życia po 6 Latach spędzonych w DarkOrbit!!!!

Olejcie tą grę!!!

Opublikowano

A ja Wam powiem tak, że statek na pewno wprowadzą, a jego staty będą zapewne wyższe od golca. Dlaczego?

Dziś mając ulepszenia w dronach i osłonkach, pp, oraz bosterki na 50% osłon dobijamy do ok. 2 mln osłon na szybką konfę, co w sumie daję koło 4 mln osłon z obu konf - i co nam po osłonach skoro po walce HP będzie już na 0, a nam pozostanie połowa konfy ? Głupie było by dodawanie nowych osłon, bo musielibyśmy się co chwilkę klepać.

Dlatego uważam że nowy statek (o ile wprowadzą) będzie miał więcej HP od golca, myślę że koło 500k + poszycie z pp

To samo z LF-5 fake na 100%, większość graczy ma kilka LF-4 dopiero, a już mieliby nowe wprowadzać ? buahhaha

Opublikowano

Nie będzie żadnego LF-5 chyba że za jakieś 2-3 lata

bo co dopiero wprowadzili LF-4 to ludzie znów by musieli wydawać kasę

Co do nowego statku to ma się pojawić w tym roku i ma być lepszy od BB

nie reklamujemy yt.

Opublikowano

Popatrzcie na menu na prawo i na lewo, i znajdźcie różnicę ;)

NIE BĘDZIE TO STATEK / COKOLWIEK INNEGO DO KUPIENIA!

Nie twierdzę, że statku nie będzie, ale 95% nie w tej zakłdace :)

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...