Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Lagi

BigSkill

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie co sie dzieje nie kapuje tego lagi mam jak w wchodze na mapke ide do przodu a tu nagle do tylu mnie tepa ruszyc sie nie mozna bo caly czas cofa i FT to samo co dzieje neta mam dobrego help!

Opublikowano

To może być wina Nexona, że tak laguje, już nie raz tak było, że serwery lagowały, chociaż wątpie żeby w tym przypadku tak było, włączyłem przed chwilą Combata i nie mam żadnych lagów. Jeśli postać "skacze" z miejsca na miejsce, to jest to wina internetu. Dobry net, czyli jaki? Dla kogoś dobry net to 2MB, a dla innego 20MB. Może ktoś z domowników coś sciąga na innycm kompie?

Opublikowano

hmmm po 1 wyczysc sobie kompa z smieci uzyj ccleaner ,po 2 przeskanuj kompa ,po 3 sprobuj uzyc game booster,po 4 jak 3 pierwsze rzeczy nie pomogly to sprawdz predkosc swojego neta itp

Opublikowano

moim zdaniem to wina nexona poniewaz wszystko plynnie chodzilo w wczoraj zadnego laga nie mialem a teraz to cofa caly czas

Opublikowano

juz wiem kazdy ma lagi to przez hacker kiedy bylo czysto nie bylo hackera gra sie dobrze jak tylko jeden na tele wchodzi momentalnie lagi byly to przez hackerow lagi sa

Opublikowano

Tak, wszystkie wasze domysły to prawda..

Czytałem na forum NEXON'a, że coraz więcej osób się na to skarży i dużo osób mówiło, że to wina NEXON'a podobno obiecywali, że to naprawią.. Ale nie chce mi się w to wieżyc, bo po co miało by to by ukrywane i dlaczego nie podadzą oficjalnej informacji na ten temat :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...