Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie, problem]Zablokowane konto

Mystiker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Dzisiaj próbuję zalogować się na swoje konto, a ku mojemu zdziwieniu, ukazuje mi się komunikat o zablokowaniu konta, tylko pytanie za co? Nie używałem haków, grałem normalne.Czasami zdarzyło mi się wyzwać kogoś od "nuba", ale tylko dlatego, że ktoś po prostu grał chamskim stylem gry.Czy zdziałam coś pisząc do nich ticketa i wyrażając skruchę, że się tak wyniośle wyrażę? Za pomoc "Lubie to"

@UP Wielkie dzięki za pomoc.Trochę mnie uspokoiłeś.Masz "Lubie to"

Opublikowano

Nie spokonie wjedz na forum warrocka warrock international i zobacz sobie działy tam podobno wszyscy podstawali banny i trzeba chyba wysłać ticketa tak się dowiedziałam napisałem tam post i czekam aż mi ktoś odpowie zapewne o 20 21

b.t.w

Sorrki że tak pisze dziwnie no ale tez zablokowali mi konto normalnie myślałem że się popłacze bo tyle kassy wydałem ale jest jeszcze cień szansy :D

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Tak już sprawdziłem Jericho napisał że w chu chu graczy zostało zbanowanych . Napisali skrypt jak wyskoczył wam Komunikat " 3rd program has been detcted"

To znaczy że ten skrypt was zapisał i wie że hackujecie . Problem w tym że jak to MoneyFirst nie dopracował skryptu i dużo graczy poleciało niewinnie osobiście kupuje premium bardzo dużo broni i px , i nie chackuje na głównym koncie . Problem w tym że warrock wykrywa za programy niepożądane np Firefoxa googlechorme gadugadu , I przeszkadza mu czat z facebooka . Bez tego czatu obeść się nie moge i go rzadko wyłączam , teraz wiem że przez niego pokazywał mi się ten komunikat "3rd program ... "

3007.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...