Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GhostBot, czyli oszukiwanie graczy :)

Stefcio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłem wczoraj wieczorem GhostBot'a i hasło, które przyszło mi na e-mail nie działa. Support TibiaBot.com nie odpowiada, a czytajac forum (jest wyłączone, ale czytałem sporo tematów za pomocą kopii Google) znalazłem pełno tematów z pretensjami, że hasła nie działają, a Ownerzy Bot'a nie odpisują i mają klientów w głębokim poważaniu. Czy ktoś z Was wie coś na ten temat?

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Mi tam hasło działa tylko że wysłałem sms na daopay i mi zły kod przyszedl ale na nastepny dzien po napisaniu do supportu przyslali mi juz :)

Opublikowano

Wysłałem wszystkie detale zamówienia ze strony DaoPay. Mam to gdzieś, że inni oszukiwali, ponieważ ja przeprowadziłem zgodnie całą transakcję do samego końca i wymagam dostarczenia mi produktu.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Ja też przed chwilką zamowilłem czekam na hasło które ma dojść na email:)

Wiecie do ilu może hasło isc ?

Przeciez to tez sa tylko ludzie,pewnie pare dni roboczych ,do tego maja ustawowe prawo ,ale pewnie przyjdzie o wiele szybciej.

Opublikowano

Czekałem 4h na password :) pozdrawiam.

A widzicie,to jest powazna firma ,za duzo na tym zarabiaja zeby jakies niedociagniecia miec.

No ale oczywiscie zdarzaja im sie bledy ,ktore da sie wyjasnic:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...